Новозеландська авіакомпанія замінила пластикові стаканчики їстівними (фото)

event 12:21 Четвер 24 Вересня 2020 ПОДІЇ

Державна авіакомпанія Нової Зеландії вирішила випробувати нову ідею щодо зменшення кількості сміття на борту літаків. У рамках експерименту пасажирам будуть подавати каву в їстівних стаканчиках зі смаком ванілі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Спеціальні стаканчики зроблені на основі біскотті (італ. Biscotti — печиво) із пшеничного борошна, цукру, яєць і ванілі. Кожна місткість трохи відрізняється від інших за формою, адже їх роблять невеликими партіями власноруч. Як стверджують творці, матеріал може витримати температуру напою і не протече. Окрім того, він безпечний для здоров’я і ніяк не впливає на смак вмісту.

Їстівні стаканчики вже можна спробувати в деяких кав’ярнях Нової Зеландії. У них можна подавати не тільки напої, але й десерти. Також планують розробити й інші варіанти посуду для кави: стаканчик зі смаком шоколаду і безглютеновий.

У авіакомпанії називають нові вироби “їстівними кавовими чашками біскотті”. В Air New Zealand подають понад 8 млн чашок кави на рік, і деякий час тому вони вже перейшли на біорозкладані стаканчики. Попри це, вони вирішили шукати більш екологічні варіанти.

Джерело: сайт Велика Епоха

Читайте також: “Бабине літо в грудні”: якою буде погода в Україні взимку

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward