НОВИНИ

“Нова холодна війна”: Китай заявив про союз з Росією проти США

У Китайській Народній Республіці заявили, що США висувають відносини з країною на “межу нової холодної війни” в зв’язку з ростом напруженості навколо пандемії коронавірусу, статусу Гонконгу, торгівлі та інших питань.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Про це заявив міністр закордонних справ Китаю Ван І, повідомляється на сайті відомства. За його словами, винні в цьому нібито якісь “політичні сили”. Однак, міністр не уточнив, кого саме має на увазі.

Нам стало відомо, що деякі політичні сили в США захоплюють відносини між Китаєм і США і ставлять наші дві країни на межу нової холодної війни“, – заявив чиновник.

Разом з тим, за його словами, Китай і Росія, підтримуючи і захищаючи один одного від “необґрунтованих нападок” інших країн, стали оплотом проти “політичного вірусу”.

Перед обличчям необгрунтованих нападок і наклепу з боку окремих країн, Росія і Китай підтримують один одного і виступають на захист справедливості“, – сказав міністр.

За його словами, Росія і Китай під час пандемії стали “неприступною фортецею”, яку не можна зламати “політичними вірусами”.

Поки Китай і Росія стоять пліч-о-пліч і тісно співпрацюють один з одним, стабільність у всьому світі буде надійно захищена, а міжнародна справедливість буде ефективно підтримуватися“, – зазначив Ван І.

Джерело: сайт Obozrevatel

Читайте також: Коли люди старше 60 років зможуть повернутися на роботу

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Житомирщині чоловік живцем згорів у власній квартирі

Мешканець Житомирщини живцем згорів у власній квартирі. Ймовірно, це сталося через необережність під час куріння.…

25 хв. ago

рф проведе навчання для відпрацювання використання тактичної ядерної зброї

Міністерство оборони росії анонсувало проведення навчань для відпрацювання застосування нестратегічної (тактичної) ядерної зброї. Повідомляється, що…

1 годину ago

Одного вбив, а іншого вдарив ножем: у Миколаєві чоловік влаштував криваву різанину

Опівночі 3 травня мешканець Миколаєва посварився з двома чоловіками. Під час бійки одного з опонентів…

2 години ago

На Волині віднайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі

На Волині прокурори знайшли унікальну історичну пам'ятку – вирізьблену кам’яну плиту ХІІ-ХІІІ ст. із зображенням…

2 години ago

Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму – джерело

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого…

3 години ago

У Чернігові стався вибух у приміщенні банку (ФОТО)

Сьогодні близько 4-ї ранку у центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку. Про це повідомляє…

3 години ago