Не можеш перемогти – підкупи: як окупанти борються з партизанами

event 17:30 Неділя 19 Лютого 2023 Суспільство

Російські окупанти не можуть впоратися з підпіллям на тимчасово окупованих територіях України, тому пропонують цивільним гроші в обмін на інформацію про українських партизанів. Повідомляє Центр національного спротиву, передає Interfax.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Водночас уточнюється, що після отримання інформації про український спротив, загарбники затримують “інформаторів” замість виплати обіцяної їм винагороди.

“Російські окупаційні війська не можуть впоратися з підпіллям і намагаються підкупити цивільне населення. Створивши гуманітарну кризу на тимчасово окупованих територіях, росіяни намагаються зацікавити місцеве населення грошима. За інформацію про партизанів або про інформаторів та адміністраторів патріотичних спільнот у соцмережах окупанти обіцяють гроші”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що йдеться про суми від кількох тисяч рублів.

Водночас у центрі уточнюють, що у росіян “страшенні проблеми з відстеженням підпілля, і московське керівництво вимагає результатів у вигляді затриманих партизанів”.

“Тому часто так звані грошові винагороди перетворюються на затримання “інформаторів”, які приходять нібито з донесеннями на партизан. Адже окупанти не можуть знайти наше підпілля, тому затримують цивільних”, – наголошують у ЦНС.

Читайте також: «Наводила» російські ракети по школах та електропідстанціях: СБУ затримала ворожу інформаторку

“Центр національного спротиву закликає жителів окупованих територій бути обачними і не вестися на провокації окупантів. Росіяни не виплачують ніяких коштів, а використовують гуманітарну кризу, щоб створити картинку для пропаганди, де місцеві нібито доносять на підпілля”, – додають там.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward