Названо знаки Зодіаку, на яких чекають конфлікти

event 12:16 Субота 18 Березня 2023 БЛОГ

Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які можуть з кимось конфліктувати найближчим часом., пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Не виключено, що напружені ситуації будуть пов’язані з сильним впливом магнітної бурі в період з 15 по 18 березня. Її наслідки можуть відчуватися ще кілька днів після самої бурі. 

Лев

Особисті кордони Левів можуть намагатися обмежувати, але вони мовчати не стануть. Представники цього знака Зодіаку взагалі ніколи не дають себе ображати і з легкістю можуть сказати людині, щоб та не лізла не в свою справу і не давала непрошених порад. 

Оскільки в період магнітних бур емоційний фон буде особливо активний, можна нарватися на скандал. 

Терези

Терезам не варто заважати втілювати в життя їхні задумки і плани. Якщо хтось посміє стати у них на шляху, скандалу не минути. Також у Терезів буде плаксивий настрій, коли захочеться кинути все, сховатися від усіх. Так, руки опустяться, але лише на час, тому не варто сильно переживати.

Зірки радять Терезам не сприймати гостро критику і зауваження до своєї роботи. Це стане не лише ключем до уникнення конфліктних ситуацій, а й способом інакше подивитися на свою роботу. 

Читайте також: 18 березня: яке сьогодні свято, традиції та заборони

Риби

Риби можуть не знайти спільну мову з колегами по роботі або з начальством, через що почнуться з’ясування стосунків. Ситуація буде загострюватися і дійде до межі, оскільки Риби не дадуть себе в образу і знають собі ціну.

Загалом, кінець березня у Риб буде досить емоційний, тож конфлікти можливі на кожному кроці. Наприклад, є ризик посваритися з сусідкою, з продавчинею в магазині, або з кимось у громадському транспорті.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward