НОВИНИ

Названо топ-4 найбільш нервових знака Зодіаку: вони часто виходять з себе

Астрологи проаналізували знаки Зодіаку і їх поведінкові патерни і виділили 4 знака, які найбільше схильні до переживань, істерик і нервових проявів, пише Уніан. 

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS. 

Стрілець

Стрільці – вогняний знак Зодіаку. Це говорить про те, що у них завжди вирують емоції, все “горить” в їхніх руках і в спілкуванні з іншими. В цілому, це не несе ніякого негативу, адже це їхня особливість. Однак іноді надмірна емоційність шкодить Стрільцям – вони можуть нервувати без приводу, накручувати себе, засмучуватися через те, що могло б статися, але не сталося. 

Козеріг

Ще один знак Зодіаку, якому властиво зайве хвилювання і нерви – Козеріг. Козероги рідко показують свої емоції, але коли вони переживають і побоюються, то це вкрай очевидно. Схвильовані Козероги досить часто плачуть, кричать і привертають до себе увагу. 

Близнюки

Досить часто представники даного знака проявляють свої нерви у вигляді агресії. Під час сварок і напружених моментів вони здатні кричати і виходити з себе, що негативно позначається на їх самопочутті. 

Діва

Діви – мудрі і розважливі. Але варто їм потрапити в нестандартну ситуацію, яка змусить їх понервувати, вони тут же виходять з себе, панікують через те, що щось йде не за планом. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

У Дніпрі чоловік стріляв у двох людей, а після втік: його затримали

У Дніпрі чоловік здійснив декілька пострілів у двох чоловіків та втік. Потерпілі з вогнепальними пораненнями…

17 хв. ago

У Миколаєві спалахнула масштабна пожежа на підприємстві (ФОТО)

У Миколаєві вогнеборці ліквідували масштабну пожежу на деревообробному підприємстві. Про це повідомили у ГУ ДСНС…

47 хв. ago

На Черкащині чоловіка затримали за розбещення 13-річної дівчинки

Підозру оголосили місцевому жителю Черкащини за фактом розбещення дитини. Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передає…

1 годину ago

На Прикарпатті у ДТП загинула 22-річна поліцейська

22-річна лейтенантка поліції Луканюк Іванна, дільничний офіцер Косівського районного відділу поліції Івано-Франківської області, трагічно загинула…

2 години ago

Відтепер захищатимуть Україну з небес: Рівненщина втратила двох захисників

На Рівненщині до лав Небесного війська провели двох Героїв-захисників. На Дубенщині попрощалися з Володимиром Тростянчуком,…

2 години ago

Гороскоп на 4 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали свої передбачення на 4 травня  2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого…

3 години ago