НОВИНИ

Названо п’ять найбільш стервозних жінок за знаком Зодіаку

Серед 12-ти знаків Зодіаку існують п’ять, чиї представниці характеризуються особливою стервозністю. Вони можуть переспорити людей за лічені хвилини, обіграти їх, використавши особисті стратегії, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Терези

Терези – дуже склочні, балакучі і вперті. Щоб домогтися своїх цілей і проштовхнути вперед свої інтереси, ваги готові плести інтриги, сперечатися, можуть навіть здатні оббрехати людини. У них дуже “гострий” язик, який вони використовують для захисту свого особистого простору. 

Лев

Цей знак Зодіаку любить бути в центрі уваги. Як тільки на шляху у Левів з’являються потенційні конкуренти, ті здатні проявити всі свої найбільш стервозні якості – можуть обговорювати за спиною, розпускати тини і радіти чужим невдачам.

Скорпіон

Жещнини-Скорпіони – ті, хто не бажає поступатися на шляху до досягнення своїх цілей. Вони дуже уважні, спостережливі, мають гарну пам’ять. Саме тому в найбільш неочікуваний момент можуть “вдарити” в слабке місце. 

Риби

Риби – головні стерви за характером. Вони можуть здаватися добрими, милими і неконфліктними, але варто їх “зачепити”, як вони показують свою реальну сутність. 

Близнюки

Ще один знак Зодіаку, кому властиво “перемикати” свої особистості. Комусь вони показують свій образ милої і добродушної, а комусь готові вчепитися кігтями в обличчя. З ними слід бути вкрай обережними – жінки-Близнюки здатні на різні підлі вчинки, аби домогтися бажаного і виставити опонента в негативному світлі.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Налягайте на гранат: вчені назвали нові корисні властивості цього суперфуду

Схоже, гранат не просто смачний і корисний фрукт, а й джерело нових потенційно ефективних протимікробних…

6 хв. ago

Ароматна паска “10 жовтків”: чудовий рецепт

Уже скоро настане Великдень, до якого українці готують святкову здобу. Повітряна і м'яка паска на…

2 години ago

Секрети феноменальної пам’яті: 3 простих способи, як покращити пам’ять

Пам'ять - це когнітивна функція, яка відіграє важливу роль у нашому житті. Вона дозволяє нам…

3 години ago

Чим підживити півонії наприкінці квітня: поради городникам

Квітникарям не можна пропускати графік підживлення культурних рослин, навіть якщо грунт на ділянці не втомлений…

4 години ago

Завдали близько 20 ножових поранень: на Хмельниччині за вбивство перед судом постане двоє зловмисників

Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Слідчі вже завершили досудове розслідування…

5 години ago

У Дніпрі чоловік вдарив ножем знайомого та втік: йому загрожує до 8 років за ґратами

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень знайомому поліцейські Дніпра затримали 45-річного містянина. Про це повідомили у…

6 години ago