НОВИНИ

Названо найсмішніші знаки Зодіаку: їхня зброя – гумор

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які найчастіше є душею компанії, а все тому що вони здатні підняти настрій кожній людині, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Рак

Дотепні Раки знають жарти на всі випадки життя. Вони вміють дуже влучно сказати і розсмішити всіх навколо. Більш того, це дуже емоційний знак Зодіаку, який найчастіше не стримує себе в поривах пожартувати. Комусь їх жарти можуть здатися образливими, але вони це роблять точно не зі злості.

Водолій

Часом може здатися, що Водолії не вміють нормально розмовляти. Вони постійно жартують. Що б ви їм не сказали, вони дадуть відповідь з гумором. Цікаво, що часто представники цього зодіакального сузір’я використовують еротичні жарти. В цілому їм це не заважає жити, адже вони досить вільні у своїх проявах і вкрай рідко звертають увагу на думку оточуючих.

Стрілець

Стрільці теж дуже люблять пожартувати. Їх почуттю гумору можна тільки позаздрити. Вони можуть придумати жарт абсолютно з будь-якого приводу. Гарний настрій вам гарантовано! Тому Стрільці часто є душею компанії.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Прикарпатті у ДТП загинула 22-річна поліцейська

22-річна лейтенантка поліції Луканюк Іванна, дільничний офіцер Косівського районного відділу поліції Івано-Франківської області, трагічно загинула…

13 хв. ago

Відтепер захищатимуть Україну з небес: Рівненщина втратила двох захисників

На Рівненщині до лав Небесного війська провели двох Героїв-захисників. На Дубенщині попрощалися з Володимиром Тростянчуком,…

43 хв. ago

Гороскоп на 4 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали свої передбачення на 4 травня  2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого…

1 годину ago

В Україну йдуть заморозки: синоптик розповів, якою буде погода на вихідних

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

2 години ago

Гороскоп на 4 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 4 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

4 години ago

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

16 години ago