НОВИНИ

Названо найбільш вперті знаки Зодіаку: з ними сперечатися марно

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не піддаються чужому впливу. Вони самі знають, як їм буде краще і прислухаються тільки до своєї інтуїції, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Лев

Лев вважає себе розумнішим за інших і всіляко це демонструє. Але варто виділити і хорошу рису його характеру: він знає що, де, коли сказати, а де потрібно промовчати. Більш того, вони не будуть йти напролом, швидше будуть діяти мудро і хитро. Але якщо хтось засумнівається в розумових здібностях Лева, то він спалахне і може сильно агрегувати.

Скорпіон

Скорпіони – це дуже хороші маніпулятори, які звикли завжди бути “зверху”. Якщо він щось вирішив, то переконати його вже неможливо. Крім того, це впертий знак Зодіаку, який завжди домагається своїх цілей будь-якими шляхами.

Стрілець

Стрільці звикли вирішувати всі проблеми поодинці. Так їм легше. Якщо ж вони починають працювати в команді, то найчастіше наполягають саме на своїй точці зору. Іншої думки для них просто не існує. Тому успіхів вони домагаються тільки тоді, коли працюють поодинці.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Дніпропетровщині 10-річного хлопчика засипало глиною на будмайданчику

Трагедія сталася у понеділок, 7 жовтня, у Кам'янському. Правоохоронці розслідують обставини загибелі 10-річного хлопчика Про…

2 хв. ago

В Україні на посвідченнях водія з’явився новий код: що означає

На посвідченнях водія помічені дивні позначки — "78". При чому є вони тільки на правах…

19 хв. ago

Німеччина передала Україні системи ППО Iris-T SLM і Iris-T SLS

Протягом минулого тижня Україна отримала від Німеччини зенітно-ракетний комплекс середньої дальності IRIS-T SLM, а також…

35 хв. ago

На Хмельниччині до позбавлення волі засудили солдата за відмову виконувати наказ

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області виніс вирок солдату, який відмовився виконати бойовий наказ та поїхати…

1 годину ago

Одна з країн більше не надаватиме безкоштовне житло українським біженцям

З березня 2025 року українським біженцям, які будуть прибувати до Ірландії, не надаватимуть житло. Такі…

1 годину ago

У Раді пропонують посилити відповідальність за підпал військових авто

Народний депутат від партії «Слуга народу» Мар'ян Заблоцький подав на реєстрацію до Верховної Ради законопроєкт,…

2 години ago