Названі продукти, які здатні швидко полегшити симптоми похмілля

event 14:03 Четвер 24 Грудня 2020 ПОДІЇ

Наближається час новорічних свят. Як правило, цей період пов’язаний з надмірним вживанням алкогольних напоїв і нездорової їжі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Відомий факт, що це може призвести до порушення роботи основних органів, таких як печінка, мозок, серце і легені.

Крім цього, людина може зіткнутися з такою недугою як похмілля. Воно характеризується головним болем, втомою, сонливістю і нудотою. Фахівці назвали кілька продуктів, здатні боротися з цим станом.

Перше місце в списку трав’яних засобів, що допомагають від алкогольного похмілля займає філлантус горький. Це тропічна рослина, яка зазвичай зустрічається в прибережних районах. Воно запобігає окислювальний стрес, викликаний надмірним споживання алкоголю.

Серед трав вчені також виділяють чебрець. Ефірна олія чебрецю має антибактеріальну активність і сприяє швидкому очищенню організму від алкоголю.

Також дослідники рекомендують манго в якості ефективного продукту від похмілля. Він багатий поліфенольними сполуками, які можуть запобігти симптомам. Цей фрукт багатий і необхідними антиоксидантами.

На думку дослідників, також похмілля можна полегшити, змінивши швидкість метаболізму. Цього можна домогтися шляхом впливу на активність ферментів. Для цього експерти рекомендують вживати імбир.

Він століттями використовується в традиційній фітотерапії. Біологічно активний компонент імбиру може ефективно очищати організм від вільних радикалів і запобігати окислювальні процеси.

Експерти також рекомендують грушу, солодкий лайм і апельсин, які, завдяки корисним речовинам, можуть запобігати симптоми похмілля.

Джерело: сайт UkrHealth

Читайте також: Степанов назвав найефективніший метод боротьби з поширенням Covid-19

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward