НОВИНИ

Названа країна з найдорожчою нерухомістю у світі

Князівство Монако зберігає статус країни з найвищими цінами на нерухомість. Середня вартість квадратного метра житла тут становить понад 48 тисяч євро.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: У Монако, яка є однією з найменших держав на землі, проживає найбільше мільйонерів, йдеться у звіті міжнародного ріелторського агентства Savills.

Коментар: “Ексклюзивність Монако не має аналогів… Знаменитості, титани промисловості, аристократи та інші світові еліти називають князівство домівкою. Привабливість Монако безмежна”, – відзначили аналітики.

Попит на житло всіх типів у Монако залишається високим, незважаючи на пандемію коронавірусної інфекції у світі. У той же час експерти вважають, що вибір нерухомості в країні жорстко обмежений.

Середня вартість квадратного метра становить понад 48 тисяч євро. У Монте-Карло ціни вищі –  53 тисячі євро за кв. м.

Єдиним “суперником” Монако у цінах на нерухомість аналітики вважають Гонконг. Для порівняння, елітне житло в Нью-Йорку в середньому обходиться вдвічі дешевше, ніж в Монако, а в Парижі і Лондоні – на 60-68% доступніше.

За словами експертів, незважаючи на і так високу вартість, найближчим часом ціни на житлові квадрати в Монако можуть лише зрости або залишитися незмінними.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Нацбанк визначив переможця конкурсу “Краща монета року” (фото)

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Вдень – сонячно, а вночі заморозки: синоптик розповіла, якою буде погода 9 травня

У четвер, 9 травня, в Україні пануватиме сонячна погода без опадів. Однак вночі у більшості…

2 хв. ago

У Міненерго попередили про можливе відключення світла по всій країні

Внаслідок нового масованого ракетного удару по об’єктах генерації виник дефіцит електроенергії в енергосистемі України. Сьогодні…

27 хв. ago

У Індексі свободи преси Україна показала колосальний ріст – RSF

У Індексі свободи преси за 2024 рік Україна піднялася на 18 позицій – з 79…

51 хв. ago

Коли краще садити картоплю в травні: названо сприятливі дні

Городники нерідко звертаються за порадою до місячного календаря під час посадки різних культур. Картопля не…

1 годину ago

Олігарху Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. …

2 години ago

У Міноборони назвали скільки доплачуватимуть важкопораненим військовим

Військовослужбовці, які отримали важкі поранення (контузії, травми та каліцтва) під час захисту Батьківщини та перебувають…

2 години ago