НОВИНИ

“Нас виганяють з ринку”: рівненські підприємці звернулися за допомогою до нардепа

Міська влада планує очистити вулицю Шевченка для проїзду автомобілів та заборонити торгівлю на цій території. Також, проїзд для транспорту планують відкрити на двох прилеглих вулицях – Базарній та Пересопницькій.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Нині ж на цій вулиці працює декілька сотень підприємців, які займаються роздрібною торгівлею. Вчора, 12 липня, з підприємцями які працюють на центральному ринку, вулицях Шевченка, Базарна та Пересопницька зустрівся нардеп Дмитро Соломчук. Він спілкувався з невдоволеними торговцями, яким міська влада заборонила працювати на вищевказаних вулицях. 

Коментар:Місцева влада вирішила викинути з ринку близько 500 підприємців! Людей, котрі працюють на своєму місці більше 20 років! Під час пандемії, економічної кризи, коли кожен підприємець працює, щоб принести додому хоча б 200-300 гривень“, – розповідає Дмитро Соломчук.

Нардеп вважає, що проведене напередодні опитування 400 рівнян, за яким більшість проголосували проти торгівлі в цих місцях, не показує повної ситуації. На його думку, підприємцям повинні надати не гіршу альтернативу або компенсацію.

Коментар:Я розумію, що ринок в центрі міста не всім комфортний, але надайте не гіршу альтернативу чи компенсацію. Люди працювали на місто, на владу десятки років, забезпечуючи рівнян доступними товарами“, – прокоментував народний обранець.

Депутат пообіцяв зайнятися цим питанням і вже найближчим часом направити звернення до міської ради аби підприємці могли і надалі працювати.

Читайте також: В Україні вироблятимуть електрокари Volkswagen

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Неочікувана користь редьки: 7 причин додати її до раціону

Редька – це не просто хрусткий овоч, який можна додати до салату. Це також джерело…

1 годину ago

Супершвидкий спосіб приготування олів’є: легкий рецепт за 15 хвилин

Олів’є – це популярна святкова страва. Багато господинь готують цей салат і у звичайні дні.…

3 години ago

Весняне прибирання: 5 кроків, які допоможуть впорядкувати речі у шафі

Кожна зміна сезону потребує перегляду гардеробу. Особливо актуально це навесні, коли приходить час відмовлятися від…

4 години ago

Як виростити спаржу на грядці: поради городників

Травень-червень найкращий час для посадки спаржі. У подробицях читайте, як правильно посадити, щоб рослина прижилася,…

5 години ago

Три туристки з Рівненщини заблукали під час спуску з Говерли

Три туристки з Рівненщини заблукали під час спуску з Говерли, пише Itvmg. Про це повідомили…

6 години ago

У Нікополі чоловік побив рідного брата до смерті через непогашений недопалок

У Нікополі поліцейські повідомили про підозру 37-річному нападнику. Конфлікт між чоловіками виник через недопалок, який…

7 години ago