НОВИНИ

Нардеп Соломчук вимагає закрити повітряний простір України для білоруських авіакомпаній

Сьогодні, 27 травня, народний депутат Дмитро Соломчук підготував звернення до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо повного закриття повітряного простору України для польотів білоруських авіакомпаній.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це Дмитро Соломчук повідомив у своєму Telegram-каналі. Зокрема нардеп зазначив, що ми повинні бути солідарними з усіма демократичними країнами, а незаконні дії Олександра Лукашенка мають отримати відповідні наслідки.

Коментар: Підготував звернення до Прем’єр-міністра Д. Шмигаля щодо повного ЗАКРИТТЯ повітряного простору України для польотів білоруських авіакомпаній – тобто здійснення навіть ТРАНЗИТУ через небо України! Маємо докласти максимум зусиль для того, щоб визначену ініціативу Кабмін підтримав, як це вже зробили уряди Польщі, Литви та Великобританії“, заявив Соломчук.

Крім того, політик додав, що український народ завжди солідарний з білоруським та підтримує бажання білорусів жити у правовій та демократичній державі. А настільки безпрецендентні дії влади РБ, для затримання опозиційного журналіста неприпустимі та порушують величезну кількість міжнародних правових норм.

Коментар: Український народ завжди солідарний з білоруським, ми підтримуємо прагнення громадян сусідньої держави жити у правовій та демократичній країні, а подібні дії з примусовим затриманням літака заради того, щоб фактично викрасти опозиційного журналіста – це порушення всіх можливих міжнародно-правових норм та договорів“, – повідомив нардеп.

Читайте також: Рівненський нардеп в прямому ефірі потролив журналістів “Прямого” (відео)

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

У Києві чоловік розбещував доньку знайомої: що вирішив суд

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Деснянської окружної прокуратури м. Києва скеровано до Деснянського районного суду…

6 хв. ago

На Полтавщині екскомандир ТрО віддав дружині авто, яке місто купило військовим

Дружина екскомандира 116-ї бригади ТрО Олександра Чахлова їздила у Чернівцях на автівці Skoda Kodiaq за…

16 хв. ago

Полягли за мир та свободу: Рівненщина попрощалася з трьома воїнами

Рівненщина попрощалася з трьома Героями: Олександром Шкіндером з Вараської громади, Сергієм Герзелем – з Рівненської, Тарасом…

33 хв. ago

У парламенті назвали кількість ув’язнених, яких можуть мобілізувати

Загальний ресурс ув‘язнених, яких потенційно можуть мобілізувати до Сил оборони України, 15-20 тис. людей.  Про…

55 хв. ago

Перше потужне підживлення огірків: врожай будете збирати відрами

Для огірків дуже важливо на початковому етапі росту дати їм хороший старт, адже майбутній урожай…

1 годину ago

Гороскоп на 9 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали гороскоп на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого відбудеться…

1 годину ago