НОВИНИ

Налетять дощі й похолодання: на вихідних в частині України різко зміниться погода

До кінця липня в Україні очікується зміна погоди. В останні дні місяця на заході країни очікуються дощі з грозами, а також похолодання до +19°…+23°. На решті території країни все ще буде спека. На півдні та місцями в центральних областях стовпчики термометрів покажуть +32°…+34°, пише уніан.

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +18°, вдень +27°. У неділю вночі очікується +18°, а вдень – до +28°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі +15°, вдень +29°, невелика хмарність, легкий дощ. У неділю вночі +16°, вдень +19°, невелика хмарність, злива.

У Луцьку в суботу вночі +15°, вдень +28°, хмарно з проясненнями. У неділю – хмарно, суцільна хмарність, вночі +16°, вдень +21°, дощ.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +18°…+30°. У неділю температура буде +16°…+28°, невелика хмарність, легкий дощ.

У суботу в Одесі буде практично безхмарно, температура вночі +22°, вдень +30°. У неділю – невелика хмарність, +21°…+29°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +15°, вдень +28°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +17°…+29°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу – практично безхмарно, температура вночі +17°, вдень +29°. У неділю температура становитиме +17°…+29°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу – невелика хмарність, +18°…+30°, гроза. У неділю – практично безхмарно, +17°…+31°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує практично безхмарна погода, температура вночі +21°, вдень +33°. У неділю вночі очікується +20°, вдень +33°, практично безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +17°, вдень +28°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +16°, вдень +29°.

У Сєвєродонецьку завтра буде практично безхмарно, температура вночі +17°, вдень +29°. У неділю – хмарно з проясненнями, температура складе +17°, вдень +29°.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Народне свято 17 травня: шість головних заборон цього дня

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і…

10 години ago

Загальна мобілізація: чи вважається кинута в поштову скриньку повістка врученою

У Міноборони розповіли, чи вважається кинута в поштову скриньку повістка врученою. Речник Міністерства оборони України…

11 години ago

Чому сохне листя на смородинових кущах: основні причини

Якщо листя на смородині почало сохнути й скручуватися, це означає, що рослину вразили комахи-шкідники, а…

11 години ago

У Дніпрі 17-річний хлопець вистрелив у сусіда: постраждалий помер

В ГУНП повідомили, що стрілянина сталася на вулиці Володимира Івасюка, пише dnepr.info.  Там між сусідами…

12 години ago

ТЦК будуть присвоювати кожному чоловіку особистий код

Військовозобов’язаним чоловікам в Україні вклеюватимуть штрих-код у військовий квиток. Він дозволить працівникам ТЦК при перевірці…

12 години ago

Тайсон Ф’юрі пожертвує Україні 1,25 млн доларів зі свого гонорару за бій з Усиком

Володар поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі (34 - перемог, 0 - поразок, 1-…

12 години ago