“Найстрашніше – це загроза паралічу”: учасниця шоу “Холостяк” розповіла про свою унікальну хворобу

event 12:51 Субота 03 Квітня 2021 ПОДІЇ

У четвертому випуску шоу “Холостяк” одна з учасниць — 22-річна стилістка Олександра Миколюк під час розмови тет-а-тет з Михайлом Заливакою, розповіла про пережиту хворобу, яка змінила її життя.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коли Саші було 11 років, вона добре вчилася, була спортсменкою. Батьки дуже нею пишалися. І раптом у неї почала дуже боліти голова, і вона дізналася про свою хворобу.

Коментар: “В один момент голова почала боліти, дуже складно було займатися. Виявилося, що у мене неоперабельна форма — пухлина основи черепа. Навіть серед онкології мій випадок унікальний — один на мільярд”, — зізналася дівчина.

Батьки зверталися за допомогою до фондів, але їм офіційно відмовили. “Тому що ніхто не сподівався, що я виживу”, — сказала Саша.

З кожним днем вона ставала все слабшою, у неї дуже боліла голова, щодня йшла кров з носа, вона втрачала вагу, припинила рости. Також у Саші збивалася координація, міг заплітатися язик.

Коментар: “Мені загрожував параліч, смерть”, — додала вона.

На щастя, вони знайшли лікаря, який прооперував Олександру у Москві: “Це мій другий тато — геніальний, фантастичний чоловік. Це людина, яка не побоялася пожертвувати своєю репутацією для того, щоб допомогти мені. Він отримав премію за розробку унікальної операції під його керівництвом. Він подарував мені другий шанс на життя”.

Операцію зробили 17 грудня, вона тривала 14 годин. Батьки дівчини молилися, щоб вона не лише вижила, а й, щоб прокинулася, розплющила очі і поворушила пальцями.

Коментар: “Найстрашніше у моїй хворобі — це загроза паралічу, яка була моїм вірним супутником. На мене чекав важкий курс реабілітації. А в результаті, я заворушила ногами, повернулася в спорт, почала робити те, чого не можуть робити за моїми мірками навіть здорові люди”, — розповіла дівчина.

Зараз дівчина почувається добре. День операції, 17 грудня, для неї став дуже важливою датою.

Коментар: “Цю дату я бережу в серці. Щороку — це лише привід подякувати життю, подякувати людям, які за нього боролися, людям, які в тебе вірили, собі за певну наполегливість, за те, що десь тобі в обличчя говорили, що шансів немає, ти сидів сміявся, казав: “Та я все одно зможу, не має значення, що ви там говорите”, — підсумувала Олександра. 

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Гвоздьова відверто зізналася, з ким їй довелося переспати, щоб потрапити в “Танці з зірками”

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward