НОВИНИ

“Нафтогаз” пропонує споживачам замовити газ на рік вперед за фіксованою ціною

Якщо в серпні замовити річний тариф, то з 1 вересня протягом 12 місяців потрібно буде оплачувати газ за ціною 4,73 грн за куб. м.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” пропонує споживачам тариф “Річний” з фіксованою ціною на газ в розмірі 4,73 грн за куб. м (ціна без вартості розподілу і доставки блакитного палива).

Коментар: “Ми запускаємо новий тариф на газ – Річний. Відсьогодні клієнти газопостачальної компанії “Нафтогаз України” можуть купувати газ за фіксованою річною ціною і використовувати його протягом 12 місяців“, – сказано в повідомленні.

Умови тарифу

Відзначається, що за умовами тарифу ціна газу фіксується на рік, без передоплати. Тобто можна зафіксувати ціну газу зараз і застрахувати себе від зростання ринкових цін взимку, вважають в компанії.

Коментар: “Якщо в серпні ви замовите річний тариф, то з 1 вересня протягом 12 місяців будете оплачувати газ за ціною 4,73 грн за куб. м з ПДВ (без вартості розподілу і доставки). Вартість доставки клієнти заплатять своєму оператору ГРС (облгазу)“, – відзначили в компанії.

Ціна буде зростати

У прес-службі підкреслили, що у вересні ціна газу за тарифом «Річний» буде переглянута, можливо в бік зростання. Але для клієнтів, які придбали газ за серпневою ціною, нічого не зміниться. «Протягом року тариф для них становитиме 4,73 грн за куб. м», – додали в «Нафтогазі».

Потрібен договір

Згідно з інформацією на сайті, скористатися тарифом «Річний» можуть тільки клієнти газопостачальної компанії «Нафтогаз України», які уклали договір.

Ринок газу

З 1 серпня 2020 року в Україні почав працювати ринок природного газу для побутових споживачів. Очікувалося, що ціни на газ в Україні підуть вгору після відкриття ринку газу для населення з 1 серпня, але завдяки заповненню підземних сховищ газу (ПСГ) це станеться не так стрімко, як могло б бути.

Джерело: сайт Інвестор-ЮА

Читайте також: Вчені зафіксували найвищу температуру на планеті за всю історію

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Дружба знову розквітне: названо 3 знаки зодіаку, які мають шанс відновити втрачені зв’язки

Зорі віщують, що для деяких знаків зодіаку друга половина червня стане часом відновлення старих, але…

30 хв. ago

Електронне посвідчення ветерана може повністю замінити паперове: уряд ухвалив рішення

Кабінет міністрів підтримав зміни до законодавства, які дозволять отримувати та використовувати лише електронне посвідчення ветерана…

60 хв. ago

В Одесі у парку виявили тіло чоловіка, який підірвав себе гранатою

У парку на Кримському бульварі в Одесі сьогодні, 22 червня, виявили тіло чоловіка. Попередньо, він…

1 годину ago

У Харкові під час купання потонула неповнолітня дівчина

У Харкові на Журавлівському водосховищі потонула неповнолітня дівчина. Про це повідомили у поліції Харківської області.…

2 години ago

У Міноборони відповіли, чи розглядають можливість оформлення відстрочки онлайн

В Міноборони розповіли, чи розглядають можливість, що отримати відстрочку можна буде в онлайн форматі. Про…

2 години ago

Рекордне число: поблизу Одеси затримали 47 чоловіків, які намагались незаконно перетнути кордон

Поблизу Одеси 47 чоловіків намагалися незаконно виїхати з України через кордон. Про це повідомляє журналіст…

3 години ago