НОВИНИ

“Нафтогаз” пропонує споживачам замовити газ на рік вперед за фіксованою ціною

Якщо в серпні замовити річний тариф, то з 1 вересня протягом 12 місяців потрібно буде оплачувати газ за ціною 4,73 грн за куб. м.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” пропонує споживачам тариф “Річний” з фіксованою ціною на газ в розмірі 4,73 грн за куб. м (ціна без вартості розподілу і доставки блакитного палива).

Коментар: “Ми запускаємо новий тариф на газ – Річний. Відсьогодні клієнти газопостачальної компанії “Нафтогаз України” можуть купувати газ за фіксованою річною ціною і використовувати його протягом 12 місяців“, – сказано в повідомленні.

Умови тарифу

Відзначається, що за умовами тарифу ціна газу фіксується на рік, без передоплати. Тобто можна зафіксувати ціну газу зараз і застрахувати себе від зростання ринкових цін взимку, вважають в компанії.

Коментар: “Якщо в серпні ви замовите річний тариф, то з 1 вересня протягом 12 місяців будете оплачувати газ за ціною 4,73 грн за куб. м з ПДВ (без вартості розподілу і доставки). Вартість доставки клієнти заплатять своєму оператору ГРС (облгазу)“, – відзначили в компанії.

Ціна буде зростати

У прес-службі підкреслили, що у вересні ціна газу за тарифом «Річний» буде переглянута, можливо в бік зростання. Але для клієнтів, які придбали газ за серпневою ціною, нічого не зміниться. «Протягом року тариф для них становитиме 4,73 грн за куб. м», – додали в «Нафтогазі».

Потрібен договір

Згідно з інформацією на сайті, скористатися тарифом «Річний» можуть тільки клієнти газопостачальної компанії «Нафтогаз України», які уклали договір.

Ринок газу

З 1 серпня 2020 року в Україні почав працювати ринок природного газу для побутових споживачів. Очікувалося, що ціни на газ в Україні підуть вгору після відкриття ринку газу для населення з 1 серпня, але завдяки заповненню підземних сховищ газу (ПСГ) це станеться не так стрімко, як могло б бути.

Джерело: сайт Інвестор-ЮА

Читайте також: Вчені зафіксували найвищу температуру на планеті за всю історію

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Не просто головний біль: як зрозуміти, що у вас мігрень

Мігрень – це особливий тип головного болю, який характеризується нападами помірного або сильного болю в…

4 години ago

Корисна домашня шаурма за 10 хвилин: легкий рецепт

Власноруч зроблена шаурма завжди безпечна й смачна. Її можна без остраху давати дітям. Спробуйте приготувати…

6 години ago

Знайди свій дзен: як знакам Зодіаку знайти спокій у хаосі

У сучасному світі, сповненому стресом і тривогами, знайти душевний спокій може бути непросто. На щастя,…

7 години ago

Особливості сівозміни: чого уникати після вирощування картоплі

Чергування культур на городі має вирішальне значення для підтримання родючості ґрунту та отримання максимального врожаю.…

8 години ago

Викрав авто та заснув неподалік: на Рівненщині поліцейські викрили зловмисника

Повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Peugeot Expert» надійшло до поліції вчора, 14 червня, близько 05:20…

9 години ago

На Черкащині з річки дістали автомобіль: одна особа загинула

15 червня до Служби порятунку від місцевих жителів надійшло повідомлення, що на території однієї з…

9 години ago