НОВИНИ

На три знаки Зодіаку чекають великі перемоги вже в грудні

Зовсім скоро настане повноцінна зима. Зазвичай в цей період всі люди перебувають в очікуванні новорічного дива, щастя і здійснення всіх бажань. Так і буде! Однак більше за інших пощастить тільки трьом знакам Зодіаку, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

На вас чекають неймовірні перемоги на любовному терені. Нарешті ви зможете створити союз з людиною, з якою довго перебували у стосунках. Ймовірно, ви вже давно замислюєтеся про шлюб, але незабаром настане момент, коли можна буде реалізувати цю потребу. Не варто зволікати і з поповненням в сім’ї. Астрологи кажуть, що у вас можуть народитися близнюки або двійнята.

Діва

Вам вдасться завершити роботу над якимось дуже великим проектом, що дозволить вам поліпшити своє фінансове становище і навіть придбати нерухомість. Висока ймовірність, що вже в грудні ви станете щасливим володарем новенької квартири або будинку. Вже зараз можете починати думати про майбутній ремонт і приємні клопоти по дому.

Риби

У грудні ви сміливо можете починати реалізовувати всі свої мрії. Астрологи кажуть, що зима – це найсприятливіший період для вас. На вас чекають перемоги як на роботі, так і в особистому житті. Не забувайте приділяти час і собі, більше відпочивайте. Доля зведе вас з потрібними людьми.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

29 хв. ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

35 хв. ago

На Буковині судитимуть чоловіка, який підробив свідоцтва про народження трьох дітей для виїзду за кордон

Співробітники поліції довели причетність жителя Хмельниччини до підроблення та використання свідоцтв про народження дітей. За…

37 хв. ago

Нацбанк дав прогноз, як зростатимуть зарплати українців

Конкуренція змусить роботодавців підвищувати зарплати – реальні доходи українців перевищать довоєнний рівень у 2025 році. …

56 хв. ago

Свіжий та смачний салат з лососем за 20 хвилин: ідеально до Великоднього столу

Шукаєте ідею для швидкого, легкого та водночас ситного обіду або вечері? Цей салат з лососем…

1 годину ago

На Харківщині хлопець і дівчина ошукували людей на продажі неіснуючих породистих цуценят і котів

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 17-річній дівчині та 18-річному…

2 години ago