На Рівненщині відбувся фінал “Олімпійського лелеченяти”

event 17:37 П’ятниця 23 Квітня 2021 ПОДІЇ

Одинадцять найактивніших та найспритніших команд з різних куточків Рівненщини зустрілись в онлайн батлах, щоб поборотися за кубок переможця. Серед них були як досвідчені “старожили” змагань – багаторазові переможці обласного та учасники всеукраїнського фінального етапу, так і дебютанти, що жодним чином не позначилось на рівні їх підготовки та жаги до перемоги.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Першим етапом змагань стала “Презентація команди”, де діти проявляли неабияку фантазію, творчий підхід, хореографію, вокал, акробатичні навички та багато іншого.

Спортивна складова змагань, яка була чи не найбільш емоційна й динамічна, складалась з трьох етапів. Учасники повинні були показати не лише найкращий час, але й уміння вправно володіти різноманітним спортивним інвентарем. Більшість команд показали досить високий рівень.

Заключним, і досить складним для команд етапом змагань став інтелектуальний конкурс, в якому учасникам необхідно було розгадати на швидкість 25 ребусів на спортивну тематику.

Титул не тільки найспортивнішої та найкреативнішої команди, а й переможця у загальному заліку змагань виборола команда “Олімп” Крупецького ліцею.

Однаковий результат з переможцем продемонструвала команда “Чемпіони” з Володимирецького районного колегіуму, але вони поступились “Олімпу” в спортивній естафеті, де посіли ІІ місце, тому здобули срібні нагороди і в загальному заліку. Крім того, “Чемпіони” були кращими в “Олімпійській вікторині” та здобули третє місце в конкурсі “Презентація команди”.

А почесне третє місце спортивного п’єдесталу у загальному заліку змагань посіла команда “Екстрім” Рівненського НВК “Колегіум”, які також здобули друге місце у “Олімпійській вікторині” та були третіми в “Спортивній естафеті”.

Окрім цього, призерами в окремих видах змагань були команди:Вараського ліцею №4 – ІІ місце в конкурсі “Презентація команди” та “Спортік” Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст. Клесівської територіальної громади – ІІІ місце в “Олімпійській вікторині”.

Всі переможці та призери отримають дипломи, медалі, кубки, спортивний інвентар та література на олімпійську тематику. Але навіть ті команди, яким не вдалося здобути призове місце будуть відзначені олімпійськими сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: Стало відомо, де Верес планує проводити домашні матчі

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward