На Рівненщині свою роботу припинять усі речові ринки

event 14:45 Неділя 15 Березня 2020 ПОДІЇ

Речові ринки Рівненщини з понеділка, 16 березня, тимчасово призупиняють свою роботу.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Торгівля промисловими товарами припиняється не лише у Рівному, а й в усій області. Це стосується й пересувних речових ринків, що заїжджають у села.

Такі обмежувальні заходи спричинені впровадженням всеукраїнського карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу, у тому числі й в області. Адже саме на ринках відбувається масове скупчення громадян, тому є підвищений ризик поширення інфекції COVID-19.

Коментар: “Ми не можемо ставитись до загрози коронавірусу легковажно, ми бачимо, що робиться в Європі. Про закриття продуктових ринків чи супермаркетів мова поки не йде, це можливо хіба у випадку вкрай напруженої ситуації, яку в Україні, й на Рівненщині зокрема, всіма силами намагаються не допустити”, – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

І додав, що про додаткові рішення Рівненська облдержадміністрація буде повідомляти оперативно.

Також забороняється стихійна торгівля. У Рівному під час карантину припиняється діяльність ярмарку на вулицях Шевченка та Пересопницькій – торговцям запропоновано перейти на вільні місця всередину ринку.

Як повідомляють у Держпроспоживслужбі, у закладах торгівлі та ринках буде проводитися дезінфекція. Також у цих місцях розвісять інформаційні плакати з рекомендаціями про коронавірус.

Джерело: Рівненська ОДА

Читайте також: У Рівному жінка пограбувала ювелірну крамницю на 70 тисяч гривень (відео)

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward