НОВИНИ

На Рівненщині розпочали ремонтувати дорогу до Базальтових стовпів

Ремонт дороги у Костопільському районі, що пролягає до туристично-привабливого об’єкта “Базальтові стовпи”, увійшов до президентського проєкту “Велике будівництво”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Днями розпочали реконструкцію 7-ми кілометрової ділянки. Цьогоріч на відновлення дорожнього полотна планують спрямувати з держбюджету майже 40 млн грн. Проєктна документація пройшла відповідну експертизу і зареєстрована в системі електронних публічних закупівель Prozorro.

Як розповів голова Костопільської РДА Олександр Коваль, ділянка “Малий Стидин-Злазне-Іваничі” є однією із найгірших в районі, тож на її відновлення із нетерпінням очікують як місцеві мешканці, так і туристи, адже прямує вона до опорної школи та до сільських амбулаторій Головинської ОТГ та Деражненської ОТГ.

Коментар: Через поганий стан автошляху до геологічної пам’ятки природи місцевого значення “Базальтові стовпи” доїхати дуже складно. Вже сьогодні підрядник приступив до виконання асфальтно-бетонних робіт“, – зазначає Олександр Коваль. 

Нагадаємо, “Велике будівництво” – це проєкт про державні інвестиції в інфраструктуру, що допомагає відновити зростання економіки. Лише цьогоріч на Рівненщині реалізовують близько 30-ти освітніх, спортивних, медичних і дорожніх об’єкти.

“Велике будівництво” триватиме і далі. У планах на 2021 рік визначено основні напрямки, які будуть реалізуватися в рамках Програми, – це розвиток мережі надання якісних публічних послуг, прискорення економічного зростання регіонів і територій та “туристичні магніти” України.

Джерело: сайт РОДА

Читайте також: Коли на Рівненщину прийдуть морози

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Квіти на День матері: 5 ключових питань

Дарувати букети рідним та близьким можна з приводу та без. Ви зробите мудро, якщо цієї…

5 години ago

На Закарпатті чоловік підробив свідоцтво про смерть дружини, щоб виїхати за кордон

Прикордонники затримали чоловіка, який разом зі своєю 16-річною донькою намагався перетнути кордон. Він пред’явив свідоцтво…

8 години ago

У Луцьку викликали поліцію у тролейбус, бо жінка не трималася за поручень

У Луцьку в тролейбус №15 викликали правоохоронців, бо жінка не трималася за поручень. Про це…

8 години ago

12 класів школи: у Раді розповіли про масштабну реформу середньої освіти

В Україні продовжується велика реформа середньої шкільної освіти та поступове введення 12-річки. В її рамках…

8 години ago

На Київщині викрили двох чоловіків, які “зливали” місця вручення повісток

На Київщині правоохоронці викрили адміністраторів інтернет-спільнот, які у месенджерах допомагали громадянам призовного віку уникати мобілізації.…

9 години ago

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію засуджених

Сьогодні, 8 травня, під час пленарного засідання Верховна Рада дозволила деяким категоріям ув’язнених мобілізуватися до…

9 години ago