На Рівненщині реалізують європейський культурний проєкт: деталі

event 16:41 Середа 29 Липня 2020 РІВНЕ

За підтримки європейської програми Erasmus+ на Рівненщині втілюватимуть культурний проєкт “Культура та природа”. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Ця міжнародна ініціатива сприяє співробітництву між країнами задля підвищення мобільності серед студентів, викладачів, науковців європейських університетів та вищих навчальних закладів.

Проєкт втілюватиме Благодійна організація “Фонд громади міста Дубна “Добробут” разом із Фундацією імені братів Солунських – Кирила і Мефодія з польського населеного пункту Ярослав.

Основними партнерами цього проєкту є Державний історико-культурний заповідник у Дубно та управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації.

Головним завданням ініціативи є налагодження міжнародної співпраці та взаємообмін інформацією про культурну спадщину і природне надбання регіонів, які беруть участь у реалізації проєкту. 

Проєкт також передбачає фільмування основних культурних об’єктів у містах Рівне, Острог та Дубно. Цифрова продукція дасть змогу створити віртуальні екскурсії, панорами та відеоогляди. Після цього вони стануть доступними для користувачів мережі Інтернет.

Наступним етапом стануть взаємні візити студентів на Рівненщину та в Східну Польщу з метою вивчення культурного надбання територій, а також ознайомлення із традиціями та звичаями.  

Джерело: сайт Рівненської ОДА

Читайте також: “Збережіть, щоб не плутатися”: повний перелік перейменованих вулиць Рівного

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward