На Полтавщині діти розпивали алкоголь та влаштували перегони на кладовищі (відео)

event 12:52 Середа 12 Травня 2021 ПОДІЇ

У Полтавській області діти серед ночі влаштували шоу на кладовищі та виклали відео в соцмережі. Чотири хлопці та дві дівчини розпивали алкоголь, матюкалися та влаштовували перегони. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

У Градизьку Полтавської області шестеро дітей вночі в поминальний день влаштували на цвинтарі гуляння і знімали це на відео. Вони позабирали з могил квіти, паски, цукерки і розкидали це все на зупинці.

Зняте у мережі побачили городяни і надіслали це відео селищному голові. Той серед ночі поїхав на місце і зустрів там компанію, яка поверталася додому після скоєного.

Йому самотужки вдалось встановити фігурантів влаштованого на цвинтарі шоу, потім виклав пост про це на власній сторінці та докази – відео.

Коментар: “Увага, присутня ненормативна лексика! Сиріт тут немає, всі батьківські діти. Ну і що будемо робити, підкажіть варіант, бо станом на зараз мене переповнює гнів і багато образливих слів, які писати не буду. Шкода, що не застав їх на зупинці, серед них більшість – це школярі”, – написав Мирослав Носа.

Про неповнолітніх відомо, що їм від 15 до 17 років. За словами селищного голови, діти із забезпечених, благонадійних родин, серед них є онуки педагогів.

Коментар: “Поліція склала поки що 4 протоколи на батьків за статтею 184 “Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей”. Ведеться перевірка”, – сказала Анна Васенко, речниця поліції Кременчука.

Селищна рада навела порядок на кладовищі та на зупинці після перформансу підлітків.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Порошенко використав архівне фото для новини про зустріч з Блінкеном

Автор:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward