На Київщині стартували змагання на кращу артилерійську бригаду (фото)

event 18:03 Вівторок 08 Вересня 2020 ПОДІЇ

Відповідно до Плану підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України та рішення командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Олександра Сирського на Київщині стартував конкурс (змагання) на кращу артилерійську (мінометну, причіпну, самохідну, реактивну, протитанкову) батарею Сухопутних військ Збройних Сил України.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

В змаганнях беруть участь кращі батареї, які вибороли першість під час проведення змагань в оперативних командуваннях. Захід відкрив командувач підготовки Командування Сухопутних Військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

 Коментар:Без підтримки артилерії немає успіху в бою. Завдяки нашим воїнам артилеристам ми одержали багато перемог і стримали агресора на сході України. Ми зібрали тут кращих. Я Вам хочу побажати успіху, міцного здоров’я і разом до перемоги. Слава Україні!“, – зазначив генерал-лейтенант.

На Київщині стартував конкурс (змагання) на кращу артилерійську (мінометну, причіпну, самохідну, реактивну,…

Опубликовано Сухопутні війська ЗС України Вторник, 8 сентября 2020 г.

Конкурс передбачає проведення випробувань у номінаціях: тактична, індивідуальна зі стрільби і управління вогнем, спеціальна і спортивна, які включають в себе завдання для визначення кращої артилерійської батареї за сумарною кількістю балів отриманих підрозділом за кожну номінацію

В конкурсі беруть участь підрозділи на озброєнні яких гармати “Гіацинт-Б”, гаубиці “Мста-Б” калібру 152 мм, самохідні артилерійські установки “Гвоздіка” та реактивні системи залпового вогню БМ21 “Град” калібру 122 мм.

Джерело: пресслужба Командування Сухопутних Військ ЗС України

Читайте також: В Україні стало на 40% менше дітей – Мінсоцполітики

Теги: ЗСУ
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward