НОВИНИ

На Кіровоградщині в офісі ФК “Інгулець” вибухнула граната: є жертва

На Кіровоградщині пролунав вибух в офісному приміщенні, де перебував президент футбольного клубу “Інгулець” Олександр Поворознюк, загинула одна людина.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: За словами поліції, вибух стався у селищі Петрове Кіровоградської області 20 квітня в приміщенні офісу, який належить двом сільгосппідприємцям.

За попередніми даними, в момент події в приміщенні перебувало троє осіб, конфліктів між ними не відбувалося. У результаті вибуху один громадянин отримав тяжкі травми. 58-річного чоловіка було терміново доправлено до лікувального закладу, однак 21 квітня від отриманих травм він помер.

Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями “Замах на вбивство” та “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

Коментар: “Я заїхав до друзів, ми часто зустрічалися, то в нарди грали, то просто спілкувалися. Ми сиділи розмовляли, жартували, розповідали анекдоти. Раптом один з моїх друзів дістав та поклав на стіл бойову гранату. Потім забрав її та поклав собі у кишеню і вона вибухнула. Мене накрило столом. На мене зі стіни впали ікони, мене присипало. Я не пам’ятаю, як мене витягли на вулицю. Не знаю, як вижив. Відразу викликали поліцію та швидку допомогу,” – розповів Олександр Поворознюк.

Довідково: 50-річний Олександр Поворознюк – генеральний директор ТОВ “Агрофірма П’ятихатська” та президент ФК “Інгулець”.

Джерело: сайт УП

Читайте також: Шість клубів АПЛ оголосили про вихід з Cуперліги

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

В Україні можливий мокрий сніг, – Укргідрометцентр

Ці вихідні принесуть нам зміну синоптичної ситуації. Вже буде більш осінній характер погоди в деяких…

28 хв. ago

На Одещині ліквідували канал незаконного переправлення чоловіків через кордон за системою “Шлях”

Суд взяв його під варту із правом внесення застави понад 1,8 млн грн. Про це…

58 хв. ago

Найближчим часом Буданов може залишити посаду очільника ГУР, – ЗМІ

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов може найближчим часом залишити свою посаду…

1 годину ago

На Волині загинула дитина через падіння у зерносховище

28 вересня в селі Майдан Ковельського району Волинської області трагічно загинув хлопчик, який впав у…

2 години ago

Пенсії українцям перерахують: як введуть бали і до чого це призведе

В Україні пенсійні виплати планують перевести в бали. Схожа система працює в Литві і ще…

2 години ago

Лишилося тільки 4 дні: кому нараховуватимуть субсидію на комуналку по-новому

Пенсійний фонд України (ПФУ) планує провести перерахунок житлових субсидій на майбутній опалювальний сезон. Деяким групам…

3 години ago