На Дубенщині дітей залучили до спортивного заходу “Ти зможеш, якщо зміг я!”

event 14:50 Четвер 26 Листопадаа 2020 РІВНЕ

В село Верба Дубенського району завітали працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради з програмою Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу “Ти зможеш, якщо зміг я!”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Цього разу до участі у спортивних естафетах та конкурсах були залучені учні комунального закладу “Вербська загальноосвітня школа-інтернат І – ІІІ ступенів” Рівненської обласної ради. Вони заздалегідь сформували команди по 10 учасників та інтенсивно готувалися до змагань.

В ході таких заходів організатори намагаються охопити руховою активністю якомога більше дітей-вихованців спеціальних навчальних закладів, ознайомлювати їх з новими видами спорту і всіляко заохочувати до занять фізичною культурою і активним дозвіллям.

Перед початком заходу діти вишикувалися перед суддями, котрі розповіли їм про умови проходження дистанцій і особливо акцентували увагу на порушеннях правил, за котрі можуть нараховуватися штрафні бали. Учні уважно вислухали всі інструкції і поради, після чого без зволікань взялися долати дистанції.

Естафети промайнули дуже швидко. “Футбол”, “Влучний кидок” та “Гімнастичний” не були складними і всі команди легко впоралися з завданням. Зрештою, перемогу у командних змаганнях святкували “Олімпійці”.

Після естафет діти брали участь у спортивних конкурсах. Зокрема, у конкурсі з накидання кілець на конуси перше місце здобув Сергій Мигаль. Не було рівних з обертання гімнастичних обручів Івану Шахраю.

На завершення організатори нагородили учасників команд дипломами і призами Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки якого проводиться захід.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: Карпатський регіон у реальній небезпеці: в ООН причину

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward