Категорії НОВИНИПОДІЇ

На Буковині помер чоловік, якого дві доби утримували в ТЦК: поліція почала розслідування

Жителька Чернівецької області заявила, що її родича нібито незаконно утримували у приміщенні ТЦК, а через кілька днів після цього він помер у лікарні. Поліція розпочала розслідування.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Жителька села Давидівка Сторожинецької громади звернулася до поліції із заявою, що її родича незаконно утримували працівники одного з районних відділів ТЦК.

Речниця нацполіції області Кароліна Маришева розповіла, що правоохоронці розпочали досудове розслідування щодо ймовірного перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень.

Читайте також: “Бронь від мобілізації треба розігрувати у лотерею” — Гетманцев

Сестра померлого чоловіка Василіса Урсулян повідомила, що брата затримали на вулиці вранці 8 травня. Наступні два дні з ним не було зв’язку. 10 травня жінка побачила свого брата у приміщенні ТЦК, він був у важкому стані – не розумів, що говорить, та кілька разів падав. За її словами, чоловік мав епілепсію.

Швидку для чоловіка викликала лікарка на військово-лікарській комісії, яку він проходив. Чоловіка повезли до психлікарні у Чернівцях.

Наступного дня стан чоловіка погіршився – три дні він був непритомним, а вранці 15 травня помер. Причиною смерті в обласному патологоанатомічному бюро назвали набряк головного мозку.

Читайте також: На Дніпропетровщині чоловік вдерся до приватного будинку та до смерті забив власника оселі

На Facebook-сторінці обласного ТЦК повідомили, що 10 травня чоловік проходив військово-лікарську комісію. Через скарги на стан здоров’я його направили додатково обстежитися до медзакладу.

Закликаємо утриматись від передчасних висновків і заяв до завершення розслідування правоохоронних органів, а саме від звинувачень у неправомірних діях представників одного з відділів ТЦК та СП щодо військовозобов’язаного. Командування і особовий склад ТЦК максимально сприяють слідству“, – йдеться у дописі.

Шевченко Тарас

Любитель складних політичних тем. Він знає, з ким зараз веде переговори Володимир Зеленський та про що думає Емануель Макрон. Окрім політики, він також з завзяттям та захопленням напише про курйози, які сталися у твоєму районі. Він - очі редакції: не пропустить жоден вибух у Білгороді та колаборанта у Мелітополі. А ще - гарно грає в шахи та готовий довго стояти в черзі за смачною кавою.

Недавні новини

Найсмачніший літній десерт: як приготувати морозиво з трьох інгредієнтів

Що може бути кориснішим та смачнішим за десерт, зроблений власноруч. Приготуйте за нашим рецептом смачне…

2 години ago

Як назвати донечку: 5 стародавніх імен для дівчаток

Стародавні імена вміють по-справжньому закохувати у себе. Від сучасних їх, зокрема, відрізняє незвичне звучання, тому…

3 години ago

Натуральні добрива для полуниці: вирощуємо солодкі ягоди без хімії

Полуниця не лише смачна, а й дуже корисна ягода. Її вживання може уповільнювати процеси старіння…

4 години ago

У Києві підліток побив пенсіонера-сусіда

Київські поліцейські склали протокол на матір 14-річного підлітка, який через неприязні стосунки вдарив безпорадного пенсіонера.…

5 години ago

У Вінниці чоловік торгував боєприпасами на парковці торговельного центру

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру вінничанину за фактом незаконного носіння, придбання,…

5 години ago

На Хмельниччині суд оштрафував чоловіка за побиття кішки віником

Волочиський районний суд притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка за жорстоке поводження з тваринами. Чоловік побив…

6 години ago