НОВИНИ

“Морози до -8°”: в Україну насувається хвиля похолодання

Найближчі 7 днів погода в Україні буде досить холодною. У більшості областей вночі очікуються морози, місцями температура опускатиметься до -5…-8 градусів, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

У понеділок, 23 січня, в Україні буде переважно суха і похмура погода. Лише у Київській, Черкаській, Вінницькій та Чернівецькій областях можливі невеликі дощі. Вдень у більшості областей буде від 0° до +2°, лише на заході та в Криму буде тепліше, +3°…+5°.

У вівторок, 24 січня, в Україні побільшає сонця, але похолоднішає. По всій країні, крім Криму, вдень буде від -1° до +2°. На півострові повітря прогріється до +5°. У темний час доби очікується від “нуля” до -6°. Найхолодніше буде на сході та північному сході України.

У середу, 25 січня, у більшості областей вдень температура триматиметься в межах -2°…+2°. Лише в Криму і на Закарпатті повітря прогріється до +6°. Вночі також практично по всій країні очікується стабільний “мінус”. На сході та північному сході температура опускатиметься до -5°…-7°. Місцями на заході, а також в Одеській області пройде сніг і мокрий сніг.

У середині тижня, 26 січня, погода в Україні буде без суттєвих змін. Вдень у більшості областей -1°…+2°, в Криму – до +7°. А ось вночі температура на сході і північному сході опуститься до -5°…-8°. Найхолодніше буде в Луганській області. На півдні локально можливий сніг та мокрий сніг.

Читайте також: В Україну йде потужний антициклон: прогноз синоптика

У п’ятницю, 27 січня, погода в Україні почне трохи змінюватися. Температура трохи підвищиться, вдень буде від -1° до +2°, на півдні потеплішає до +2°…+4°, а в Криму стовпчики термометрів піднімуться до +11°. Нічні морози практично по всій країні будуть в проміжку від -1° до -7°. 

У цей день в більшості західних і деяких північних областях очікуються снігопади, а в Одеській області ймовірні невеликі дощі.На вихідних, 28-29 січня, опади в Україні продовжаться і поширяться практично по всьому Правобережжю. До кінця тижня по всій країні знову встановиться похмура погода. Денна температура триматиметься близько 0°…-2° і лише на півдні буде невеликий “плюс”.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

4 години ago

На Рівненщині попрощались із чотирма захисниками

На Рівненщині попрощались із чотирма загиблими захисниками: Олександром Бубою, В'ячеславом Авдейчиком, Анатолієм Довматом та Володимиром…

4 години ago

На Кіровоградщині двоє дітей отруїлися грибами

У Долинській громаді Кіровоградської області двоє дітей отруїлися дикорослими грибами. Про це розповіла головна санітарна…

5 години ago

В Україну йде холод з Баренцевого моря: синоптик попереджає про заморозки

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

5 години ago

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

7 години ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

7 години ago