НОВИНИ

“Морози до -3°”: синоптики розповіли, якою буде погода на вихідних

На вихідних, 9 і 10 жовтня, в Україні збережеться прохолодна погода.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: У суботу в Україні ще трохи похолодає, вночі в деяких областях очікується до трьох градусів морозу, а в південних областях можуть покапати невеликі дощі. У неділю злегка потеплішає, стовпчики термометрів по всій країні піднімуться на градус-два.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі 0°, вдень +12°. У неділю вночі очікується 0°, а вдень – до +13°, практично безхмарно.

У Львові в суботу вночі -1°, вдень +11°, невелика хмарність. У неділю вночі +7°, вдень +18°, хмарно з проясненнями.

У Луцьку в суботу вночі +6°, вдень +12°, ясно і безхмарно. У неділю – практично безхмарно, вночі +2°, вдень +12°.

У Вінниці в суботу буде практично безхмарно. Температура повітря -2°…+11°. У неділю температура буде 0°…+13°, ясно і безхмарно.

У суботу в Одесі буде хмарна погода, невеликий дощ, температура вночі +4°, вдень +13°. У неділю – невелика хмарність, +5°…+16°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +3°, вдень +12°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть +2°…+13°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу – похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +5°, вдень +13°. У неділю температура становитиме +4°…+15°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу – похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ, +4°…+11°. У неділю – практично безхмарно, +4°…+15°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає похмура погода і суцільна хмарність, температура вночі +6°, вдень +13°. У неділю вночі очікується +6°, вдень +15°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +3°, вдень +13°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +3°, вдень +15°.

У Сєвєродонецьку завтра буде хмарно з проясненнями, температура вночі +4°, вдень +13°. У неділю – хмарно з проясненнями, температура становитиме +3°, вдень +14°.

Джерело

Читайте також: Нічні морози посиляться: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 9-10 жовтня

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

48 хв. ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

1 годину ago

На Вінниччині директора школи підозрюють у побитті 13-річної дитини

У четвер, 16 травня, поліція отримала повідомлення про те, що директор одного із навчальних закладів…

2 години ago

У Рівному жінка у маршрутці самостійно затримала крадія

16 травня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної рівнянки, що із її наплічника в маршрутному…

2 години ago

Збільшення пенсій у червні: кому чекати підвищення виплат на майже 600 гривень

Індексації пенсійних виплат у червні не буде. Попри це, пенсії в декого все ж зростуть,…

3 години ago

Як зробити так, щоб у будинку приємно пахло: 10 найкращих способів

Аромати відіграють ключове значення у нашому житті. Вони можуть надихати, заспокоювати та створювати особливу атмосферу.…

3 години ago