Міські голови Рівненщини підтримали Меморандум щодо тарифів

event 17:02 Середа 10 Лютого 2021 ПОДІЇ

Міські голови Рівненщини висловилися в підтримку Меморандуму щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води в будинки українців.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Зокрема, Меморандум підтримали очільники міст: Дубно, Здолбунів, очільник Острозької громади та мер м. Рівне.

Важливо, на думку голови Рівненської ОДА досягнуто компромісу незалежно від політичних поглядів та партійної приналежності.

Нагадаємо, підписання документу між Кабміном, НКРЕКП, “Нафтогаз” та мерами міст відбулось з ініціативи Президента України Володимира Зеленського 9 лютого. Відповідно в меморандумі зафіксовано, що до кінця цього опалювального сезону в домівки людей буде безперебійно подаватись опалення.

Довідка: Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води в будинки українців був укладений  9 лютого. Документ підписали Кабінет Міністрів України в особі Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова та першого заступника Міністра енергетики України Юрія Вітренка, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, НАК “Нафтогаз України” і мери українських міст.

Тема важливості укладання меморандуму розглядалась наприкінці січня під час робочої наради, у якій взяли участь Уряд і міські голови.

Джерело: пресслужба РОДА

Читайте також: Компенсацію за електроенергію споживачам Рівненщини нарахують автоматично

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward