Майстер спорту з сумо провела “Розминку від чемпіона” для учнів Рівненщини

event 12:09 П’ятниця 13 Листопадаа 2020 РІВНЕ

В рамках обласного спортивно-масового заходу “Розминка від чемпіона”, до Сестрятинської ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Бугаївській ОТГ завітала майстер спорту України з вільної боротьби та сумо Юлія Рейвах.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Учні  із задоволенням долучились до такого заходу, і відразу налаштувалися отримати від відомої спортсменки як теоретичні, так і практичні навички. Тому під час зустрічі Юля розповіла дітям про свій шлях у світ спорту, особливості тренувань, участь у різноманітних змаганнях та досягнуті спортивні вершини. Крім того, у присутніх на заході була можливість поспілкуватись та (по)ставити питання гості.

Окрім знайомства з титулованою атлеткою, усі бажаючі мали можливість взяти участь ще й в інтелектуальній вікторині про Олімпійський рух в Україні,  успішних спортсменах-олімпійцях та іншу спортивну тематику.

Після цього відбулася практична частина заходу. Борчиня провела для дітей розминку, під час якої вони ні на мить не відволікалися від спортсменки, ретельно повторювали всі вправи. Не обійшлося звичайно і без демонстрації спортивних навичок. Найсміливіші хлопці та дівчата спробували свої сили, вступивши в імпровізовані поєдинки з титулованою спортсменкою. Вони швидко знайшли спільну мову з гостею, яка охоче дала їм кілька практичних порад і показала ряд вправ, які вона застосовує для досягнення високих результатів.

З нагоди “Розминки від чемпіона” в Сестрятинській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов конкурс малюнків на спортивну тематику. Переможцям і призерам було вручено нагороди від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Наступний тур “Розминки від чемпіона” пройде у Постійненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Деражненської ОТГ.

Джерело: пресслужба “Спорт для всіх” Рівненщини

Читайте також: Учені назвали раси, у яких найвищий ризик зараження коронавірусом

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward