Майстер спорту з софтболу провела “Розминку від чемпіона” для учнів Рівненщини

event 13:38 П’ятниця 27 Листопадаа 2020 РІВНЕ

Осінній етап обласного спортивно-масового заходу “Розминка від чемпіона” завершився його проведенням в Новолюбомирському ліцеї Олександрійської ОТГ.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

До школярів завітали працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради та представниця команди “Західний вогонь”, чемпіонка України, майстер спорту України з софтболу Діана Вашай.

Після офіційного представлення спортсменки, вона розповіла дітям про свій шлях у спорт, досягнення, здобутки команди. Як підтвердження, частину нагород із змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів Діана привезла з собою. Окрім того, чемпіонка відповіла на всі чисельні запитання учасників заходу. Адже для більшості дітей це взагалі було перше знайомством із софтболом.

До цього спортивного свята учні школи підготували малюнки на спортивну тематику, а автори кращих отримали в подарунок щоденники від Відділення НОК України в Рівненській області, яке є партнером заходу.

Учні школи також мали можливість продемонструвати свої знання щодо різних видів спорту в “Олімпійській вікторині”, яку провели організатори разом зі спортсменкою.

Після інтелектуальної розминки учні перейшли до спортивної, яку провела титулована гостя, з елементами свого виду спорту. А далі був майстер-клас. І діти мали унікальну можливість спробувати себе у новому для них виді спорту: відбити софтбольний м’яч битою та зловити його спеціальною рукавичкою.

На завершення – кожен мав можливість індивідуально поспілкуватись з чемпіонкою та зробити селфі на згадку.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: Якого числа свято Великодня у 2021 році: дата

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward