НОВИНИ

Louis Vuitton викупила ювелірну компанію Tiffany: ціна питання

Конгломерат Louis Vuitton Moet Hennessy завершив процес поглинання ювелірної компанії Tiffany & Co за 15,8 мільярда доларів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Одним з керівників Tiffany вже призначили сина засновника Louis Vuitton, повідомляє прес-служба Louis Vuitton.

Власником Louis Vuitton є мільярдер Бернар Арно, один з найбагатших людей світу. Його Син Александр Арно стане виконавчим віце-президентом Tiffany, він відповідатиме за продукти та комунікацію. Також до керівного складу ювелірної компанії призначили двох топ-менеджерів з бренду сумок Louis Vuitton.

Як зазначає Reuters, до цього Александр Арно очолював німецьку компанію Rimowa, виробника багажів. Він об’єднав її з брендом спортивного одягу Supreme і “зробив ривок” у роботі з соціальними мережами. У такий спосіб компанії залучають молодих покупців.

Аналітики очікують, що в складі Louis Vuitton Tiffany серйозно змінюватиме свою стратегію, як в традиційних магазинах, так і в онлайн-майданчиках, пише Reuters. Louis Vuitton, зокрема, використає свій досвід покупки італійської компанії Bulgari, яка після поглинання збільшила об’єм продажів і рентабельність.

Нагадаємо, вперше про поглинання Tiffany стало відомо у листопаді 2019 року. Тоді йшлося про угоду на 16,2 мільярда доларів.

Група компаній Louis Vuitton Moet Hennessy — світовий лідер на ринку предметів розкоші, зокрема, володіє такими брендами, як Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Chaumet, Moet & Chandon, Hennessy. Президент конгломерату — Бернар Арно, один з найбагатших людей у світі, у списку мільярдерів Bloomberg посідає 4-те місце зі статками у 116 мільярдів доларів.

Ювелірна компанія Tiffany заснована в 1837 році. Перший магазин вона відкрила на Манхеттені під назвою Tiffany, Young and Ellis. Відтоді магазини бренду почали з’являтися у всьому світу. Компанія продає не тільки ювелірні вироби, а й фарфор, кришталь, парфумерію, аксесуари тощо.

Джерело: сайт Громадське

Читайте також: ТОП-100 найдорожчих брендів світу – список Forbes

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

У Києві чоловік викликав поліцію, бо забув, де припаркувався

У Голосіївському районі Києва поліція прибула на виклик щодо нібито викрадення машини. Проте автівку знайшли…

6 хв. ago

У Рівному затримали чоловіка, який прийшов в церкву та погрожував револьвером священнику

За фактом хуліганства у Рівному розпочато досудове розслідування. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.…

33 хв. ago

На Хмельниччині чоловік зґвалтував свою неповнолітню доньку

Мешканця Шепетівського району Хмельницькій області судитимуть за зґвалтування власної малолітньої доньки. Зловмиснику загрожує до 15…

34 хв. ago

В Україні різко подорожчала земля: скільки тепер коштує гектар

В Україні відчутно здорожчала земля сільгосппризначення. Так, за підсумками першого кварталу 2024 року (січень-березень), капіталізація…

47 хв. ago

Названо знаки Зодіаку, які стануть набагато щасливішими у травні: хто вони

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя налагодиться вже в травні цього року. Це буде…

55 хв. ago

За кордон за 2,5 млн грн: на Буковині викрили нову схему для ухилянтів

Правоохоронці перекрили у Чернівецькій області черговий канал переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон.  Про це повідомляє…

58 хв. ago