Louis Vuitton викупила ювелірну компанію Tiffany: ціна питання

event 23:45 Субота 09 Січня 2021 ПОДІЇ

Конгломерат Louis Vuitton Moet Hennessy завершив процес поглинання ювелірної компанії Tiffany & Co за 15,8 мільярда доларів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Одним з керівників Tiffany вже призначили сина засновника Louis Vuitton, повідомляє прес-служба Louis Vuitton.

Власником Louis Vuitton є мільярдер Бернар Арно, один з найбагатших людей світу. Його Син Александр Арно стане виконавчим віце-президентом Tiffany, він відповідатиме за продукти та комунікацію. Також до керівного складу ювелірної компанії призначили двох топ-менеджерів з бренду сумок Louis Vuitton.

Як зазначає Reuters, до цього Александр Арно очолював німецьку компанію Rimowa, виробника багажів. Він об’єднав її з брендом спортивного одягу Supreme і “зробив ривок” у роботі з соціальними мережами. У такий спосіб компанії залучають молодих покупців.

Аналітики очікують, що в складі Louis Vuitton Tiffany серйозно змінюватиме свою стратегію, як в традиційних магазинах, так і в онлайн-майданчиках, пише Reuters. Louis Vuitton, зокрема, використає свій досвід покупки італійської компанії Bulgari, яка після поглинання збільшила об’єм продажів і рентабельність.

Нагадаємо, вперше про поглинання Tiffany стало відомо у листопаді 2019 року. Тоді йшлося про угоду на 16,2 мільярда доларів.

Група компаній Louis Vuitton Moet Hennessy — світовий лідер на ринку предметів розкоші, зокрема, володіє такими брендами, як Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Chaumet, Moet & Chandon, Hennessy. Президент конгломерату — Бернар Арно, один з найбагатших людей у світі, у списку мільярдерів Bloomberg посідає 4-те місце зі статками у 116 мільярдів доларів.

Ювелірна компанія Tiffany заснована в 1837 році. Перший магазин вона відкрила на Манхеттені під назвою Tiffany, Young and Ellis. Відтоді магазини бренду почали з’являтися у всьому світу. Компанія продає не тільки ювелірні вироби, а й фарфор, кришталь, парфумерію, аксесуари тощо.

Джерело: сайт Громадське

Читайте також: ТОП-100 найдорожчих брендів світу – список Forbes

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward