НОВИНИ

Лікарі назвали прості звички, які можуть покращити здоров’я та імунітет людини

Іноді досить хвилини, щоб здоров’я стало міцніше. Медики розповіли, які звички, що займуть лише хвилину, можуть покращити імунітет та якість життя. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Пити воду після сну. За словами професора Уілла Пулісевіча, звичка випивати склянку води після пробудження вранці компенсує організму нічне зневоднення. Волога допомагає відновити необхідний рівень води у мозку, нирках та кишківнику.

Снідати білком. Дієтолог Дезіре Нільсен рекомендує з’їдати на сніданок білок. Така звичка сприятливо позначається на здатності організму підтримувати стабільний рівень цукру в крові.

Бігати одну хвилину в день. Міжнародний епідеміологічний журнал опублікував результати дослідження, які говорять, що якщо бігати хоча б одну хвилину щодня, це вже покращує здоров’я кісток.

Підійматися по сходах пішки. Тим, кому це не протипоказане, фахівці радять швидко підійматися по сходах пішки протягом однієї хвилини. Подібна звичка допомагає зміцнювати кардіологічне здоров’я.

Вживати бобові. Слід з’їдати пів склянки нехай навіть консервованої квасолі (головне, обполоснути її).

Коментар:Щоденне вживання квасолі або бобів — це загальна харчова звичка людей, які живуть довше і вільні від хвороб“, – стверджує дієтолог Тамара Дакер Фріман.

Ділити порцію. Ще один експерт в питаннях харчування, доктор Мішель Мей, рекомендує ділити свої порції на частини перед тим, як починати їсти. За словами фахівця, така звичка змушує людей частіше замислюватися, чи потрібно їм з’їдати решту. Це захищає від переїдання та набору зайвої ваги.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: Xiaomi представили новий фітнес-браслет Mi Band 6

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Нацбанк дав прогноз, як зростатимуть зарплати українців

Конкуренція змусить роботодавців підвищувати зарплати – реальні доходи українців перевищать довоєнний рівень у 2025 році. …

7 хв. ago

Свіжий та смачний салат з лососем за 20 хвилин: ідеально до Великоднього столу

Шукаєте ідею для швидкого, легкого та водночас ситного обіду або вечері? Цей салат з лососем…

26 хв. ago

На Харківщині хлопець і дівчина ошукували людей на продажі неіснуючих породистих цуценят і котів

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 17-річній дівчині та 18-річному…

50 хв. ago

На Полтавщині чоловік не пішов до ТЦК, бо злякався “страшилок” з інтернету: як його покарали

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився…

1 годину ago

Чому варто додавати лаванду в чай: лікарі назвали 5 причин

Лаванду багато хто звикли сприймати лише як декоративну рослину, здатну покращити інтер’єр і наповнити квартиру…

2 години ago

Двоє акторів студії Квартал-95 вступили до війська

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий висловився про службу Олександра Пікалова в Нацгвардії та чи…

2 години ago