Лікар назвав головні ознаки інфаркту

event 18:26 Середа 14 Квітня 2021 ПОДІЇ

Молоді люди 25-30 років стали останнім часом схильні до серцево-судинних захворювань. Раніше це вважалося можливим тільки для людей старшого віку. У разі появи перших симптомів необхідно швидко відреагувати і звернутися за медичною допомогою. Це стосується і людей у віці.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Лікар-терапевт вищої категорії, директор дирекції з координації діяльності медичних організацій столичного Департаменту охорони здоров’я Олексій Безіменний заявив, що приводом для занепокоєння є будь-який різкий біль у грудях. За словами доктора, в цьому випадку не можна застосовувати різні знеболюючі протизапальні препарати.

Коментар: Необхідно, щоб лікар оцінив стан пацієнта, зробив електрокардіограму і вже після цього виключив гостре ураження міокарда і призначив пацієнту правильне лікування“, – сказав фахівець.

В інтерв’ю Безіменний уточнив, що шлях до інфаркту є довгим, оскільки захворювання розвивається за рахунок утворення атеросклеротичних бляшок в судинах через неправильне харчування, через ожиріння, куріння і прийому різних психоактивних речовин. Лікар закликав людей звертати увагу на стан здоров’я і віддавати собі звіт в тому, що в разі порушення холестеринового обміну і куріння ризик інфаркту зростає.

Джерело: сайт Ukr Health

Читайте також: У мережі з’явилися архівні фото Насті Каменських, за які їй було соромно

Теги: лікарі
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward