Лідер збірної України пожертвував клініці “Охматдит” всі преміальні за Євро-2020

Відомий футболіст, віддав зароблені кошти на Євро-2020 в підтримку НДСЛ «Охматдит». На ці гроші буде обладнано Центр патології гемостазу, в якому зараз триває ремонт.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Центр надає консультативну та стаціонарну допомогу дітям з патологією системи гемостазу з усіх регіонів України. Щороку в клініці обстежують декілька тисяч пацієнтів.

Коментар: «Як і обіцяв, зароблені бонуси за Євро-2020 направив на благодійність. Разом з моїм агентом ми вже передали кошти, що спрямують на закупівлю обладнання для Охматдиту», — розповів Андрій Ярмоленко.

Про свій вчинок, він оголосив у Instagram.

Точна сума, яку передав футболіст, не розголошується. За підсумками виступу на Чемпіонаті Європи 2020 року збірна України мала отримати 16 мільйонів євро призових.

Як саме потім були розподілені ці гроші, невідомо.

Нагадаємо, що 3 липня збірна України завершила виступи на Євро-2020. У чвертьфіналі українська команда зазнала поразки від збірної Англії, з рахунком 0:4.

Читайте також: Екскерівників ФІФА та УЄФА звинуватили у шахрайстві

Джерело

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Затягнув до будинку: жителя Дніпра засудили за зґвалтування дитини

За зґвалтування неповнолітньої дівчинки жителя Дніпра відправили за ґрати. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.…

35 хв. ago

10 тисяч доларів з клієнта: на Одещині таксист заробляв на ухилянтах

Прикордонники затримали 30-річного жителя Одеси, який організував схему незаконного переправлення чоловіків через кордон до придністровського…

55 хв. ago

На Дніпропетровщині чоловік розбещував малолітніх дітей: що вирішив суд

Мешканця Нікополя Дніпропетровської області засудили до шести років ув’язнення за розбещення двох малолітніх дітей. Про…

1 годину ago

По всій Україні стане ще тепліше: прогноз на 21 травня

У вівторок, 21 травня, на українців чекає дуже тепла погода, пише уніан.  Очікується невелика хмарність,…

11 години ago

П’ять невдалих днів: місячний календар на червень 2024

Коли змінюються фази супутника Землі в першому місяці літа, які дні будуть найвдалішими, а в…

12 години ago

Чи потрібно військовослужбовцям оновлювати свої дані: відповідь Міноборони

Як відомо, 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію в Україні. Тепер громадяни мають…

13 години ago