Кращі роботи фотографа, який 6 років знімав білок (фото)

event 14:24 Четвер 23 Квітня 2020 ПОДІЇ

Шведсько-голландський фотограф Гірт Вегг присвятив своє життя і роботу зйомці живої природи. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Одне з його останніх великих захоплень – білки! Руді лісові білки, які настільки звикли до фотосесій, що дозволяють створювати цілі постановочні сцени!

Фотограф згадує, що починалося все не з білок, а з лисиці. Він тоді за порадою колег переїхав в будинок на узліссі і вже незабаром зустрівся з його мешканцями. 

Якщо вести себе обережно і обирати світанкові години, коли люди ще сплять і не шумлять, можна помітити безліч звіряток поблизу від людського житла. Залишається тільки налаштувати апаратуру і запастися терпінням.

Білки з’явилися в дуже вдалий момент, коли Гірт вже накопичив досвід макрозйомки тварин, а його веранда була заставлена фотоапаратурою і аксесуарами. 

Бери і фотографуй, чим він і зайнявся, та так захопився, що ледь зрозумів, що пройшло вже декілька років. Фотограф виставив кращі роботи на конкурси і несподівано для себе зрозумів, що його білки – чудові!

При правильному підході білочок можна знімати хоч цілий рік. Одна проблема – вони дійсно стають ручними, а це накладає відбиток на фотографії. Краще, якщо звірята залишаються природними, тому фотограф намагається працювати з молодим поколінням білочок, яке ще мало знайоме з людиною. Частково через це і довелося так багато працювати, чекаючи нових виводків.

Сьогодні Гірт Вегг визнаний гуру-фотограф по білкам, навіть проводить регулярні семінари, щоб навчити колег мистецтву зйомки цих красивих тварин. Відбою від бажаючих немає, всім подобаються роботи фотографа.

Джерело: сайт Очманіти

Читайте також: “Кричали один на одного”: між саудівським принцом і Путіним виникла телефонна перепалка

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward