НОВИНИ

“Краще здохнути де завгодно, ніж в Україні”: Ліза із “Школи” кинула гучну заяву про Україну і потрапила в базу “Миротворця”

Українська актриса і модель Єлизавета Василенко заявила, що переїхала в Росію, а зіткнувшись із критикою фанатів, заявила, що не зобов’язана любити свою країну.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Українська актриса і модель Єлизавета Василенко, яка зіграла в серіалі “Школа”, переїхала в Росію і заявила, що “краще здохнути де завгодно, ніж в Україні”. Про це вона розповіла в інтерв’ю проєкту “Пушка”, яке вийшло 31 березня на YouTube.

Актриса розповіла про ситуацію, коли її депортували з Гонконгу, оскільки “там була проблема з візою”.

Коментар: Я застрягла на кордоні Гонконгу. І перебувала там приблизно протягом днів п’яти, оскільки якщо більш як сім днів, то тебе депортують. Я жила на 50 доларів увесь цей час, я жила в торговельному центрі… Мене депортували, мені агентство привезло всі мої речі. Я увійшла не в нуль, не у плюс – у жорсткий мінус. Коли зі мною трапляється всіляка хрінь, я завжди думаю про те, що однаково краще здохнути тут, ніж в Україні“, – заявила Василенко.

Також вона розповіла про те, що переїхала з України в Москву і зіткнулася з критикою через таке рішення.

Коментар:У сенсі патріотизму – типу, проміняла країну, ля-ля-ля. Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Чесно, це тупість. Судити людину за її національністю після того, куди людина поїхала, не поїхала. Але, бляха-муха, поїхала б я в Америку, мене б не хейтили тоді. Тільки тому, що Україна з Росією сруться, чомусь приплітають до цього інших людей, які жодного стосунку до цього не мають“, – додала вона.

Згодом Василенко у своєму Instagram опублікувала сторіс, де ще раз відповіла на критику через переїзд у Росію.

Коментар:У мене два висловлювання стосовно цього. Перше: п…здець. Друге: звертаюся, напевно, до фанатичних патріотів, які це зробили. Люди, я не зобов’язана любити свою країну тільки тому, що я в ній народилася, виросла, росла. Я можу бути вдячною, але зобов’язань у мене жодних немає ні перед ким і ні перед чим. Просто, будь ласка, запам’ятайте це“, – повідомила Василенко.

Згодом актрису занесли до бази “Миротворця” за “участь в інформаційних провокаціях Росії проти України”. 

Джерело: сайт Гордон.ua

Читайте також: Які країни найшвидше подолають коронакризу: прогноз Bloomberg

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

рф проведе навчання для відпрацювання використання тактичної ядерної зброї

Міністерство оборони росії анонсувало проведення навчань для відпрацювання застосування нестратегічної (тактичної) ядерної зброї. Повідомляється, що…

31 хв. ago

Одного вбив, а іншого вдарив ножем: у Миколаєві чоловік влаштував криваву різанину

Опівночі 3 травня мешканець Миколаєва посварився з двома чоловіками. Під час бійки одного з опонентів…

59 хв. ago

На Волині віднайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі

На Волині прокурори знайшли унікальну історичну пам'ятку – вирізьблену кам’яну плиту ХІІ-ХІІІ ст. із зображенням…

2 години ago

Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму – джерело

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого…

2 години ago

У Чернігові стався вибух у приміщенні банку (ФОТО)

Сьогодні близько 4-ї ранку у центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку. Про це повідомляє…

2 години ago

Україну затягне дощами: синоптики розповіли, якою буде погода цього тижня

Новий тиждень в Україні розпочнеться з підвищення температури повітря – у всіх регіонах України синоптики…

3 години ago