НОВИНИ

Коштують до 200 тисяч гривень: 5 надійних вживаних авто

Вторинний ринок пропонує широкий асортимент авто, що робить його привабливим варіантом для багатьох покупців. Однак є нюанси, які слід враховувати, особливо коли мова йде про вартість, радить сайт avtosota.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Одна і та ж модель може мати значний ціновий діапазон, що ускладнює орієнтацію для деяких покупців. Хоча дешевший варіант може бути спокусливим, важливо зазначити, що вища вартість часто відображає кращий стан.

Проте, є й вигідні пропозиції, адже експерти назвали п’ять автомобілів, які коштують всього $5000 і практично не мають недоліків.

Nissan Almera

Моделі японського бренду відомі своєю надійністю та хорошим оснащенням, і Nissan Almera не є винятком. Автомобіль пропонує ресурсні двигуни, досить міцну підвіску, цікаву зовнішність і комфортний салон. Третє покоління цієї моделі вкладається в зазначений ціновий діапазон і не повинно створювати значних проблем в обслуговуванні.

Renault Logan

Для тих, хто шукає надійний автомобіль з хорошою технічною “начинкою”, Renault Logan 2012-2014 років випуску – відмінний варіант в рамках зазначеного бюджету. Комплектація може бути обмеженою, але автомобіль пропонує надійні двигуни, “невбивану” підвіску та міцний кузов. Варто перевірити кузов на наявність ознак корозії, але в іншому цей автомобіль – надійний вибір.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo – ще один чудовий варіант, хоча лакофарбове покриття схильне до корозії і потребує особливої уваги. Попри це, автомобіль пропонує хороші можливості вибору, комфортний салон і привабливий зовнішній вигляд, особливо у версії 2008-2009 років.

Skoda Octavia A5

Skoda Octavia 2008-2009 років випуску також вкладається в бюджет і пропонує надійну технічну частину, комфортний салон і хорошу комплектацію. Варто зупинити свій вибір на дорожчих варіаціях, оскільки вони пропонують ширший вибір опцій комфорту та безпеки. Візуально модель виглядає добре, що добре гармонує з іншими параметрами.

Chevrolet Cruze

Нарешті, Chevrolet Cruze – це простий і легкий в обслуговуванні автомобіль, який цінують як звичайні автомобілісти, так і експерти. Хоча салон може запропонувати мінімальний комфорт, автомобіль компенсує це своєю надійною технічною “начинкою” і міцною підвіскою. Стандартний пакет опцій компенсується відмінними експлуатаційними характеристиками, що робить його ідеальною робочою конячкою. На вторинному ринку версію 2008-2010 років випуску можна придбати за $5 000.

Читайте також: 5 кросоверів, які часто ламаються, але досить популярні

Попри те, що вартість може значно відрізнятися на вторинному ринку, все ще можна знайти чудові пропозиції. Nissan Almera, Renault Logan, Volkswagen Polo, Skoda Octavia і Chevrolet Cruze – відмінні варіанти, які пропонують надійну роботу, хорошу комплектацію і комфортний салон в рамках зазначеного бюджету.

Дарина Дарницька

Недавні новини

Через які помилки можна втратити урожай груш: не всі садівники знають

Груша – невибагливе дерево і при належному догляді за рослиною, плоди виростають смачними, соковитими та…

26 хв. ago

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

1 годину ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

2 години ago

На Вінниччині директора школи підозрюють у побитті 13-річної дитини

У четвер, 16 травня, поліція отримала повідомлення про те, що директор одного із навчальних закладів…

2 години ago

У Рівному жінка у маршрутці самостійно затримала крадія

16 травня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної рівнянки, що із її наплічника в маршрутному…

3 години ago

Збільшення пенсій у червні: кому чекати підвищення виплат на майже 600 гривень

Індексації пенсійних виплат у червні не буде. Попри це, пенсії в декого все ж зростуть,…

3 години ago