“Користувачі цього дочекалися”: Розробники WhatsApp вирішать найбільшу проблему месенджера

event 22:42 Вівторок 25 Серпня 2020 ПОДІЇ

Одна з незручностей популярного месенджера WhatsApp – регулярне переповнення сховища смартфона при обміні файлами. За даними інсайдерів, розробники програми вже тестують оновлення з розширеною “мультимедійною” функціональністю.

Деталі: Щоб звільнити пам’ять пристрою, користувачам доводиться видаляти “важкий” контент вручну або очищати весь кеш цілком – але схоже, що незабаром ситуація зміниться на краще.

Інтернет-ресурс WABetaInfo опублікував скріншот інтерфейсу бета-версії WhatsApp, що знаходиться на стадії закритого тестування. 

Судячи з зображення, незабаром месенджер отримає вбудований файловий менеджер, за допомогою якого користувачі зможуть контролювати обсяг пам’яті, займаний мультимедійним контентом в історії листувань.

Крім того, в месенджер, за даними джерела, буде інтегрований алгоритм розумного очищення пам’яті, який підкаже, які файли займають найбільший обсяг накопичувача, і покаже їх ескізи для “розпізнання”.

Крім зміни дизайну розділу “Використання сховища”, у новій версії WhatsApp буде доступна функція сортування чатів у порядку спадання за обсягом займаного дискового простору. 

За заявою інсайдерів WABetaInfo, розробники ще “обкатують” нову функціональність програми, і терміни релізу оновленої стабільної версії WhatsApp невідомі.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: “Скляний фасад та кишеньковий парк”: як виглядає незвичний екоофіс у США (фото)

Теги: WhatsApp
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
21.03.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward