Коли Рівненська обласна лікарня матиме оновлене приймальне відділення

event 14:51 Вівторок 10 Листопадаа 2020 РІВНЕ

Оновлене приймальне відділення Рівненської обласної лікарні буде сучасним та зручним для пацієнтів.

Деталі: Реконструкція триває в рамках президентського проєкту “Велике будівництво”. За місяць роботи будівельники вже демонтували стару будівлю та розпочали зводити стіни майбутнього відділення.

Як розповів заступник директора департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Василь Мельник, до кінця року реконструкцію медичного закладу планують завершити.

Коментар: “Реконструкція відбувається відповідно до типового брендбуку МОЗу, де продумано усе до деталей – розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзди для швидкої. Окрім ремонту, у приміщенні встановлять необхідне сучасне обладнання, у тому числі КТ і МРТ-апарати”, – повідомив Василь Мельник.

Реконструкція передбачає добудову одноповерхового приміщення біля медичного закладу.

У такому приймальному відділенні будуть усі необхідні блоки та кабінети, зокрема: відділення екстреної медичної допомоги, приймально-сортувальна та загально-медична зони, реанімація та діагностичний блок.

Тут облаштують оглядові та консультативні приміщення, процедурно-перев’язувальну кімнату, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів, а також лабораторію термінових аналізів.

Також будують окремі входи для пацієнтів із ознаками інфекційної хвороби.

Площа приймального відділення становитиме 848 квадратів, на реконструкцію спрямують близько 29 млн грн. Більшу частину коштів спрямували із державної субвенції, решту – з обласного бюджету.

Джерело: сайт Рівненської ОДА

Читайте також: Стало відомо, скільки людей із COVID лікуються в лікарнях Рівненщини

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward