Кличко видав книжку своїх смішних цитат з ілюстраціями

event 13:27 Четвер 26 Листопадаа 2020 ПОДІЇ

Мер Києва Віталій Кличко презентував книжку своїх обраних цитат “Хто не чув, той побачить!”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Презентація видання відбулася у музеї Klitschko Expo (“Кличко Експо”).

Коментар: Нарешті сталося те, що я давно обіцяв: я таки видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами. Вона яскрава, весела, позитивна. Скажу відверто, як людина, яка вміє посміятися, пожартувати над собою, яка вміє не ображатися на жарти на свою адресу, насправді на жарти на свою адресу, я не маю на увазі так звані жарти “95 кварталу”. Ми видали цю книжку в такому цікавому форматі, смішному, маленькому, зручному, і до неї увійшли 14 найвідоміших моїх цитат, з ілюстраціями, разом з обкладинкою, це вже 16″, – розповів Кличко.

Книжка виконана у компактному форматі – гармошки.

Водночас він зазначив, що книжку видано невеликим подарунковим накладом, частина якого продаватиметься, а кошти підуть на благодійність.

Коментар:Ця книжка вийшла накладом 3 000 примірників, які я замовив своїм коштом, це такий подарунковий варіант, з одного боку, а з іншого – попит уже досить великий. Ми наразі розмовляємо з видавництвами, і я переконаний, що вже найближчим часом її можна буде придбати онлайн. Скільки вона коштуватиме? Переконаний, що ціна не буде високою“, – уточнив мер.

Кличко також не виключив, що книгу буде перевидано додатковим тиражем.

Автор зазначив, що при нагоді може подарувати книжку президенту. Водночас він додав, що, якщо Володимир Зеленський надумає видати книгу, то вона смішною не буде.

Сам же Кличко не планує спинятися і має намір видати ще не одну книгу своїх мемів.

За словами мера Києва, великий відсоток українців за минулий рік не прочитали жодної книги, тож він пожартував, що його книгу можна встигнути прочитати кілька разів ще до Нового року.

У залі, де відбулася презентація, було розміщено стенди зі стилізованими фотографіями Кличка і його відомими цитатами, наприклад: “Міст, який втомився”, “Пора готуватися до землі” та “У мене два заступники, чотири з яких уже місяць лежать у Кабміні”. Так виглядають і сторінки в самій книжці.

Джерело: сайт Рубрика

Читайте також: Київ потрапив у топ-100 кращих міст світу

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward