НОВИНИ

Кінець квітня принесе в Україну похолодання: температура впаде до +1°

Квітень в Україні завершиться похолоданням і дощами. Місцями температура знижуватиметься до +1°…+3°. Максимальне похолодання очікується на заході, півночі та місцями в центрі України. Найтепліше буде в східних областях, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Початок тижня в Україні буде теплим і практично без опадів. Дощі очікуються лише місцями на півночі, а також у Вінницькій області. На жителів Лівобережжя чекає сонячна і суха погода. Повітря по всій країні прогріється до +19°…+ 21°, лише в Чернігівській та Одеській областях буде прохолодніше.

У вівторок, 26 квітня, на Сході та Півдні України стане ще тепліше. Вдень стовпчики термометрів там підійматимуться до +21°…+25°. Жителів західних і північних областей очікує похолодання і дощі. Місцями денна температура опуститься до +11°…+16°.

У середу, 27 квітня, на заході та півночі України очікується до +13°…+16°, місцями невеликі дощі. На решті території – до +21°, невелика хмарність.

28 квітня в Україні переважатиме невелика хмарність, лише місцями на заході буде похмуро і дощитиме. Найтепліше буде на південному сході, де повітря прогріється до +15°…+21°, у центральних областях очікується до +19°, на півночі та заході – до +14°.

Читайте також: Синоптики розповіли, якою буде погода в травні

Перед вихідними дощі, місцями – з грозами, накриють Лівобережжя. Найтепліше буде на південному сході, де повітря прогріється до +15°…+20°. На решті території України буде холодніше, +11°…+13°. Помітно знизиться нічна температура. Так, на заході в темний час доби очікується +1°…+4°.

Завершиться квітень сухою і в міру теплою погодою. По всій країні очікується невелика хмарність, дощі припиняться. Вдень повітря прогріється до +11°…+14°, а на півдні – до +17°.

Початок травня в Україні буде практично таким же, як і кінець квітня. Невеликі дощі покапають на півночі та крайньому заході. У більшості ж областей очікується невелика хмарність. Вдень буде +11°…+13°, на півдні та південному сході очікується +14°…+17°.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Буковині судили кримінального авторитета, який влаштував онлайн “сходку” зі “смотрящим”

На Буковині кримінального авторитета засудили до 9 років за «сходку» в онлайні. Під час злочинного…

5 хв. ago

Мінлива хмарність і до +26° тепла: синоптики дали прогноз погоди на 3 травня

В Україні в п'ятницю, 3 травня, опади не очікуються, температура вдень сягатиме 18-23°, у західних,…

37 хв. ago

Пенсія за інвалідністю у травні: чи відбулись зміни для населення

На суму виплат по інвалідності впливає багато обставин. Зокрема вік та кількість набутого стажу. Чи…

47 хв. ago

Загальна мобілізація: що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК

Cтало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК. Начальник служби зв’язків з…

57 хв. ago

Чому жовтіють кінчики цибулі й часнику: дієві поради

Іноді можна спостерігати, як колись зелені пера цибулі й часнику починають жовтіти. Перша думка, яка…

2 години ago

На Житомирщині знайшли застреленими 7-річну дівчинку та її батьків

2 травня зранку у селі Поліське Коростенського району в приватному будинку виявили тіла трьох членів…

2 години ago