НОВИНИ

Ховаються під маскою “овечки”: топ-3 фатальних розлучниці за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які є фатальними розлучницями. Вони здатні заманити будь-якого чоловіка за лічені дні, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Якщо жінка-Овен задасться метою знайти кохання, то вона для її досягнення піде по головах. Ці дами, немов ракети, не зупиняться ні перед чим. І в даному випадку ППО не спрацює. Вони можуть відвести будь-якого чоловіка, при чому найвитонченішими способами. Вони з легкістю знайдуть ключ до його серця, і навряд чи вам вдасться його утримати, адже перед Овнами дуже складно встояти.

Скорпіон

Якщо цим дамам сподобався якийсь чоловік, вони не підуть відразу в наступ. Спочатку вони будуть ховатися під маскою “овечки”, і тільки після того як заманять його в свої мережі, покажуть своє справжнє обличчя. Головний козир цих жінок – сексуальність. За допомогою сексу вони здатні прив’язати до себе людину протилежної статі навіки.

Терези

На третьому місці опинилися романтичні, але не такі вже й прості Терези. Ці жінки заходять зовсім з іншого боку. Вони починають дружити з другою половинкою свого об’єкта обожнювання. Вивудивши всю потрібну інформацію, вони обов’язково використають її проти своєї суперниці. Вони дуже хитро поводяться, і завжди домагаються свого.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

В Україну прийшло “бабине літо”: прогноз синоптика

В Україні починається "бабине літо". Про це розказала синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха, пише уніан.…

7 години ago

У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході та втік з місця ДТП

У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході і поїхав з місця ДТП. Правоохоронцям…

8 години ago

Зварювальник на Закарпатті вирізав дірку у мості та втік через неї до Угорщини, — ЗМІ

Під час ремонту мосту на Закарпатті зварювальник вирізав дірку у мості, і таким чином він…

8 години ago

На Одещині співробітник районного ТЦК змінював інформацію в реєстрі «Оберіг»

Співробітники ДБР викрили старшого солдата Малиновського РТЦК та СП Одеси, який за гроші вносив неправдиву…

8 години ago

Україна створить реєстр постраждалих дітей від російської агресії

Верховна Рада ухвалила закон «Про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії…

9 години ago

Полімерні зернові рукави – ефективний інструмент зберігання зернових культур

Технологія зберігання зерна у спеціальних полімерних рукавах передбачає створення спеціального бар'єру, щоб протидіяти впливу відкритого…

9 години ago