“Керівництво змінять, структуру реорганізують”: що буде з Укроборонпромом

event 12:59 Четвер 13 Серпня 2020 ПОДІЇ

Керівництво та менеджмент державного концерну “Укроборонпром” змінять найближчим часом.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це заявив віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський.

Коментар: “Концерн “Укроборонпром” підлягає суттєвій трансформації, тому що в тому вигляді, в якому він на сьогодні існує, він існувати не може. Менеджмент на ньому також буде змінено, наскільки я знаю, найближчим часом повинна відбутися зміна керівництва концерну. Далі буде відповідно зміна і всієї команди, яка працювала там останній рік”, – повідомив Уруський.

Віцепрем’єр також додав, що можливо буде змінено і назву концерну “Укроборонпром”, бо “ця назва вже стала токсичною в Україні”.

Також, за словами чиновника, Укроборонпром має перетворитися на державну управляючу компанію.

Коментар: “Це буде управляюча компанія із зовсім іншими функціями, які є сьогодні в концерні, з мінімумом втручання в господарську діяльність холдингів, які входитимуть до цієї компанії”, – сказав Уруський.

Раніше генеральний директор державного концерну “Укроборонпром” Айварас Абромавичус заявив, що може змінити посаду. Керівник Укроборонпрому повідомив, що був на зустрічі в Офісі Президента України. Він додав, що відчуває політичну підтримку рухатися далі щодо впроваджуваних у держконцерні змін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державний концерн “Укроборонпром” планують розділити на шість самостійних кластерів – вертикально інтегрованих корпорацій, які розвиватимуть окремі напрямки досліджень, розробки, виробництва і збуту продукції оборонного призначення.

Джерело: сайт Укрінформ

Читайте також: “Автопротест та страйки на заводах”: що зараз відбувається в Білорусі

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward