Іван Шевчук: “За останньою соціологією партія Перемога Пальчевського проходить до рівненської міської ради”

event 13:27 Субота 17 Жовтня 2020 РІВНЕ

Керівник Рівненської обласної організації політичної сили “Перемога Пальчевського” Іван Шевчук та кандидат на посаду міського голови Рівного Віталій Герман дали інтерв’ю рівненському телеканалу “ITV”. Іван Шевчук повідомив, що за останніми соціологічними дослідженнями “Перемога Пальчевського” проходить до рівненської міської ради з рейтингом 6%.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: За останніми соціологічними опитуваннями наша політична сила проходить до рівненської міської ради і вже набирає понад 6%“, – повідомляє Шевчук.

https://www.facebook.com/rivnepalchevskiy/videos/396865748144935/

Своєю чергою, колишній керівник рівненського ЦНАПу і кандидат на посаду міського голови Віталій Герман розповів про ефективне управління міста, свою команду та про основні проєкти, які планує реалізувати партія.

Коментар: В першу чергу, говорячи про ефективне управління Рівного, слід звернути увагу на оптимізацію процесів. Потрібно оперативно реагувати на першочергові потреби людей в межах оптимізації їх часу. Візьмемо до прикладу Рівненський ЦНАП. Для того, щоб провести реєстрацію людини за місцем проживанням в нашому місті потрібно всього 5-7 хвилин. А в інших містах України на це йде близько 40. За моїми спостереженнями, з задачею оптимізації ми справляємося краще, ніж деякі країни Європи“, – повідомляє Герман.

Наступним із важливих проєктів для громадян кандидат назвав реалізацію ідеї “Картка рівнянина”. 

Коментар: Проте, перед її впровадженням необхідно повноцінно провести реєстр громади, а вже потім видавати цю картку всім, хто її потребує. За моїми підрахунками на це піде близько одного року“, – додає Герман.

Також, Віталій Герман розповів, що основною перевагою нашого міста є креативна молодь, якій необхідно давати можливість реалізовувати свої проєкти та ідеї. Таким чином ми зможити покращити наше місто лише шляхом створення оптимального середовища для розвитку молоді.

Читайте також: Віталій Герман: “Ми збираємося змінити ручну і застарілу систему управління у Рівному, на ефективну – менеджерську”

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward