НОВИНИ

iPhone 12 позбудеться зарядки у комплекті: яка причина

Є чимало чуток, що у комплекті нових смартфонів з лінійки iPhone 12 не буде навушників. Тепер популярний аналітик Мінг-Чи Кіо заявив, що майбутня новинка позбудеться у комплекті ще й зарядного пристрою.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

На думку експерта, в цьому році Apple додасть в комплект лише зарядний кабель, передає macrumors.com.

А як же блок живлення

Його доведеться купувати окремо. Він стане трохи потужнішим – 20 Вт. Нині, як відомо, смартфони лінійки iPhone 11 Pro поставляються із блоком 18 Вт.

Причина

Як пояснює Мінг-Чи Кіо, до такого кроку компанія вдається заради економії. Так виробник зможе компенсувати свої витрати на інтеграцію в новий iPhone модуля мережі 5G.

При цьому, ще один аналітик Джон Фінгас припустив, що таке рішення може бути пов’язане із більш благородною метою – так це буде екологічніше. Адже велика кількість користувачів не використовують зарядні пристрої, які йдуть в комплекті з новими смартфонами (про це кажуть дослідження). Більше того, деякі з них навіть не дістають пристрій із коробки. Вони просто використовували зарядку від старого смартфона.

Окрім того, популярність бездротових зарядок теж зростає. Є частина користувачів, які заряджають смартфони в машині, від ПК тощо.

Додамо. що Мінг Чи-Кіо відомий своїми точними прогнозами щодо майбутніх моделей iPhone.

Коли анонс

Досі точної інформації немає. Традиційно, нову флагманську лінійку компанія випускає у вересні. Однак, цьогоріч через коронавірус презентацію найімовірніше перенесуть. Можливо анонс відбудеться у жовтні, або навіть у листопаді.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Що українці думають про мову меню – результати опитування 



Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Квіти на День матері: 5 ключових питань

Дарувати букети рідним та близьким можна з приводу та без. Ви зробите мудро, якщо цієї…

9 хв. ago

На Закарпатті чоловік підробив свідоцтво про смерть дружини, щоб виїхати за кордон

Прикордонники затримали чоловіка, який разом зі своєю 16-річною донькою намагався перетнути кордон. Він пред’явив свідоцтво…

2 години ago

У Луцьку викликали поліцію у тролейбус, бо жінка не трималася за поручень

У Луцьку в тролейбус №15 викликали правоохоронців, бо жінка не трималася за поручень. Про це…

3 години ago

12 класів школи: у Раді розповіли про масштабну реформу середньої освіти

В Україні продовжується велика реформа середньої шкільної освіти та поступове введення 12-річки. В її рамках…

3 години ago

На Київщині викрили двох чоловіків, які “зливали” місця вручення повісток

На Київщині правоохоронці викрили адміністраторів інтернет-спільнот, які у месенджерах допомагали громадянам призовного віку уникати мобілізації.…

3 години ago

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію засуджених

Сьогодні, 8 травня, під час пленарного засідання Верховна Рада дозволила деяким категоріям ув’язнених мобілізуватися до…

4 години ago