НОВИНИ

Ілон Маск розповів, скільки часу він витрачає на сон

Раніше генеральний директор Tesla та Space X Ілон Маск жив в шаленому ритмі – він працював по 120 годин на тиждень. Безперечно, такий графік неминуче спричинить емоційне вигорання та фізичне виснаження навіть у найбільш стійких особистостей.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Сьогодні підприємець так само багато часу приділяє роботі, однак спить по 6 годин на добу. Про це мільярдер розповів в останньому випуску подкасту Джо Рогана.

Коментар: “Я пробував спати менше, але моя продуктивність падала”, – зазначив Маск. Водночас він підкреслив, що не відчуває потреби спати більше.

Робочий графік бізнесмена

Маск відзначає, що дуже багато працює – до першої або другої години ночі щодня. Крім того, іноді він буває на роботі у вихідні. Однак були часи, коли винахідник працював ще більше та навіть засинав на підлозі під своїм столом в офісі Tesla. У той проміжок часу, коли Маск займався збільшенням виробництва Tesla Model 3, він працював по 120 годин щотижня. Згодом мільярдер чітко заявив, що такий графік був нездоровим.

Коментар:Ніхто не повинен стільки працювати. Нікому цього не раджу. Працюючи по 120 годин на тиждень, можна трохи зійти з розуму“, – зауважив Ілон Маск.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Jerry Heil записала пісню про кохання (відео)

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Рівненщині внаслідок наїзду потяга загинула 78-річна жінка

Внаслідок наїзду потяга загинула жителька Дубенщини. Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини. Трагічний випадок…

11 хв. ago

На Одещині судили чоловіка, який не уточнив дані в ТЦК, бо не мав намір воювати

В Одесі чоловік отримав вирок суду за ухилення від мобілізації. Він одержав три роки позбавлення…

14 хв. ago

У Міноборони пояснили, як вилучатимуть транспортні засоби на потреби армії

Залучення транспортних засобів під час мобілізації здійснюється ТЦК, центральним управлінням або регіональними органами СБУ, відповідними…

34 хв. ago

Чорна плямистість троянд: як лікувати небезпечну хворобу на клумбі

З настанням тепла власники розаріїв часто помічають ознаки хвороб на квіток. В Україні дуже поширена…

1 годину ago

Гороскоп на 13 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали гороскоп на 13 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого відбудеться…

1 годину ago

Оновлення даних у ТЦК: що буде з тими, хто не встигне або не зможе

В Україні незабаром почне діяти новий закон про мобілізацію, згідно з яким усі чоловіки віком…

1 годину ago