НОВИНИ

Який середній вік серед померлих від COVID-19 – дослідження

Вчені вирахували середній вік людей, які померли від коронавірусу у Великобританії та Уельсі з моменту початку пандемії.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Середній вік людей, які померли від коронавірусу у Великобританії та Уельсі з моменту початку пандемії, становить 82,4 року.

Це показує, що щонайменше шестеро пацієнтів із тисячі, які зараз хворіють на COVID-19, можуть померти від нього. Такі дані навели фахівці Оксфордського центру доказової медицини.

За словами британських учених, коефіцієнт смертності від коронавірусної інфекції в країні почав падати з червня. До того ж навіть із урахуванням значного збільшення кількості тестів для діагностики нової хвороби.

Тоді, за оцінкою авторів дослідження, помирали приблизно 30 осіб на тисячу заражених. Ці цифри також показують, що нині 40% тих, хто помирає від коронавірусу, старші за 85 років, а ще 33% – люди у віці від 75 до 84 років.

Зазначається, що чверть таких пацієнтів страждали деменцією у важкій формі. Водночас лише 1% померлих був молодший за 44 роки.

Також дослідники зауважили, що дані щодо середнього віку смерті від нового вірусу (82,4 року), які розраховано на основі відомостей Управління національної статистики експертами Оксфордського університету, значно вищі за середній вік людей, які померли з усіх інших причин. Останній становить 81,5 року.

Джерело: сайт Daily Mail

Читайте також: Де можна підхопити коронавірус: топ найнебезпечніших місць

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Волині 16-річний водій на смерть збив односельчанина і втік

В селі Оленине Камінь-Каширського району 16-річний водій скоїв летальну ДТП та зник з місця пригоди,…

3 хв. ago

Три знаки Зодіаку зірвуть джекпот вже наступного тижня

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень та назвали три знаки Зодіаку, яким почне казково щастити…

41 хв. ago

Налетять дощі з грозами та похолоднішає: де сьогодні в Україні зіпсується погода

Тиждень в Україні розпочнеться зі зміни погоди. 7 жовтня дощі змістяться із заходу країни в…

1 годину ago

У Львові дівчина продавала свої відверті відео: як її покарав суд

У Львові вебкам-модель торгувала своїми відео інтимного характеру. За це дівчину притягнули до кримінальної відповідальності.…

2 години ago

На Тернопільщині судитимуть підприємця-перевізника, який організував схему виїзду з країни

На Тернопільщині за організацію незаконної схеми виїзду з України судитимуть підприємця-перевізника. Про це повідомляє Тернопільська…

2 години ago

Як довго ви засинаєте: лікарі пояснили, які проблеми зі здоров’ям видає сон

Як занадто швидке засинання, так і занадто повільне може бути симптомом більш серйозної проблеми зі…

13 години ago