НОВИНИ

Якою цього тижня буде погода в Україні: прогноз синоптиків

До України найближчим часом почне надходити сухе та спекотне повітря з Центральної Азії, тому середньодобова температура упродовж наступного тижня буде вище за норму на 3-5 градусів, опадів не очікується. Винятком стануть західні регіони, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це пише для meteoprog кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич.

За його даними,сьогодні по всій Україні, крім Закарпаття та Карпатського регіону (там будуть грозові дощі, зливи з градом та шквали) прогнозується суха погода. Нічна температура становитиме +15…+20 градусів, у центральних та південних регіонах до +22 градусів. Вдень повітря прогріється до +25…+30 градусів, у східних та південних областях +29…+34.

У вівторок на заході можливі грозові дощі, в Карпатах та Прикарпатті – сильні зливи. В інших регіонах опадів не буде. Температура повітря вночі +16…+21 градусів, на узбережжі морів та водосховищ до +23 градусів; вдень максимальна температура опиниться в межах +27…+32 градусів, на півдні та південному сході до +35 градусів.

На День незалежності, 24 серпня, опадів не буде ніде, крім крайнього заходу. Мінімальна температура повітря вночі +16…+21 градусів, на півдні країни до +23 градусів; максимальна вдень становитиме +27…+32 градусів, у південних та східних областях до +35 градусів.

У четвер, 25 серпня, на всій території України без опадів. Температура повітря вночі +17…+22 градусів, вдень +28…+33 градусів, у південних та східних областях до +35 градусів.

У п’ятницю утримається суха і спекотна погода по всій території країни. Температура повітря вночі +17…+22 градусів, вдень +29…+34 градусів.

Вихідними погода суттєво не зміниться: опадів не прогнозують, температура повітря буде високою –  вночі +17…+22 градусів, вдень +29…+34 градусів.

Синоптик також попереджає про згінно-нагінні явища та шторм над акваторією Азовського моря й вздовж узбережжя.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Ваші стосунки приречені: 5 ознак, що чоловік більше вас не кохає

Кохання - це складна та вразлива річ. Іноді стосунки можуть перетворитися на щось, що більше…

18 хв. ago

Гороскоп на 3 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 3 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає…

27 хв. ago

На Рівненщині проведуть капремонт набережної за понад 5,5 млн грн

Рівненська обласна державна адміністрація оголосила про проведення тендерів на понад 20 мільйонів гривень. Тендери охоплюють…

38 хв. ago

У Києві чоловік викликав поліцію, бо забув, де припаркувався

У Голосіївському районі Києва поліція прибула на виклик щодо нібито викрадення машини. Проте автівку знайшли…

1 годину ago

У Рівному затримали чоловіка, який прийшов в церкву та погрожував револьвером священнику

За фактом хуліганства у Рівному розпочато досудове розслідування. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.…

2 години ago

На Хмельниччині чоловік зґвалтував свою неповнолітню доньку

Мешканця Шепетівського району Хмельницькій області судитимуть за зґвалтування власної малолітньої доньки. Зловмиснику загрожує до 15…

2 години ago