НОВИНИ

Якою буде погода у найближчі дні: прогноз синоптиків

В Україні наступного тижня очікується дощова та прохолодна погода, подекуди з мокрим снігом. Проте вже в середу, за прогнозами синоптиків, настане потепління.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 5 квітня, в Україні без опадів, лише вдень у південно-східній частині очікується невеликий дощ. Вітер західний південно-західний, 7−12 м/с, у західних областях місцями пориви 15−20 м/с. Температура вночі 0−5° морозу, в південній частині від 2° морозу до 3° тепла, вдень 7−12° тепла; в Карпатах вночі 3−8° морозу, вдень близько 0°.

У Києві в понеділок без опадів. Температура вночі 0−2° морозу, вдень 8−10° тепла.

У вівторок, 6 квітня, в західній частині мокрий сніг і дощ, вдень у північних областях невеликий дощ; на решті територій без суттєвих опадів.

Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7−12 м/с, вночі в західних областях, вдень в Україні, місцями пориви 15−20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни до 6° тепла; вдень у західних областях 2−7° тепла, на решті територій 7−12°. У Києві у вівторок вночі без суттєвих опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7−12 м/с, вдень місцями пориви 15−20 м/с. Температура вночі 1−3° тепла, вдень 10−12°.

На Благовіщення, 7 квітня, в Україні дощитиме, у західних та північних областях — із мокрим снігом, вночі в Карпатах, вдень у Хмельницькій, Вінницькій та Житомирській областях очікуються значні опади.

8 квітня у північних, західних, вдень і в більшості центральних областей обіцяють дощ з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 7−8 квітня від 4° тепла до 2° морозу, у південній частині, 8 квітня й у східних областях 1−7° тепла; вдень 8−14°, на сході, 7 квітня і на півдні країни 12−17°, у західних, 8 квітня і в північних областях 4−10° тепла.

Джерело: сайт НВ

Читайте також: У РОДА пояснили, чому Рівненщина не переходить на правила “червоної” зони

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Харківщині хлопець і дівчина ошукували людей на продажі неіснуючих породистих цуценят і котів

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 17-річній дівчині та 18-річному…

25 хв. ago

На Полтавщині чоловік не пішов до ТЦК, бо злякався “страшилок” з інтернету: як його покарали

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився…

46 хв. ago

Чому варто додавати лаванду в чай: лікарі назвали 5 причин

Лаванду багато хто звикли сприймати лише як декоративну рослину, здатну покращити інтер’єр і наповнити квартиру…

1 годину ago

Двоє акторів студії Квартал-95 вступили до війська

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий висловився про службу Олександра Пікалова в Нацгвардії та чи…

1 годину ago

Головнокомандувач ЗСУ Сирський особисто вручив “Золотий хрест” захиснику із Рівненщини

Віталій Тимошко народився на Рівненщині в селі Бересня. Нині Захисник дає гідну відсіч ворогові у…

1 годину ago

Частину України скують заморозки: температура впаде до -3°

В Україні дві ночі поспіль, 4 та 5 травня, очікуються заморозки.  Про це свідчить прогноз…

2 години ago